Connect with us
De ce nu a fost înlocuit Oltin Hurezeanu după abandonul de la Exatlon

TV

De ce nu a fost înlocuit Oltin Hurezeanu după abandonul de la Exatlon

Oltin Hurezeanu a părăsit Exatlon în urma unei accidentări. Cel considerat veriga slabă din echipa Faimoșilor nu a reușit să convingă în reprezentațiile sale, dar multă lume s-a întrebat de ce nu a fost înlocuit până acum.

O explicație ar fi faptul că, la Exatlon, concurenții inițiali au beneficiat de o rezervă. Oltin Hurezeanu a fost rezerva lui Ion Oncescu, iar după ce acesta nu a mai putut continua, el i-a luat locul.

Însă, Oltin fiind rezervă, el nu are pe cineva care să-l înlocuiască, așa că locul său în echipa Faimoșilor a rămas gol.

Faimoșii nu se pot considera, însă, dezavantajați. În ediția din Săptămâna Luminată, la Exatlon nu s-au mai făcut eliminări. Proba care trebuia să fie pentru imunitate a fost pierdută de cei în roșu, care în mod normal ar fi trebuit să facă nominalizări pentru eliminare, așa că putem considera că a fost un echilibru.

Citește și: Oltin, primul mesaj după ce a părăsit Exatlon și a revenit în țară! Ce i-au transmis fanii

Sistemul de televoting de la Exatlon

Foarte multă lume s-a întrebat cum funcționează, de fapt, sistemul de vot prin SMS de la Exatlon. Iată care este adevărul:

Televotingul se desfășoară în etape, fiecare etapă este corespunzătoare unei perioade de timp de 60 de minute (o oră) din momentul comunicat în emisiunea în prima difuzare (altfel spus, 60 de minute din momentul în care prezentatorul anunța că s-au deschis liniile de vot).

Pentru evitarea oricărui dubiu difuzarea în reluare a aceluiași episod nu face parte din etapa de vot.

Televotingul se desfășoară exclusiv pe teritoriul României, prin intermediul rețelelor de telefonie DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Pentru evitarea oricărui dubiu, nu vor fi luate în considerare voturile telespectatorilor expediate din afară teritoriului României, în regim roaming.

În scopul prevenirii tentativelor de fraudă Organizatorul a agreat cu rețele de telefonie mobilă DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone politica de antifraudă.

Astfel, depășirea un anumit prag de număr de voturi va avea drept consecință excluderea traficului efectuat de respectivul utilizator către numărul de SMS 1456.

Citește și: Acun Ilicali, creatorul Exatlon, a dezvăluit secretul din spatele acestui show

Utilizatorul va fi informat că a atins limită de voturi permise pentru acel Concurent și că voturile pentru acel concurent pe care le va transmite în continuare de pe același număr de telefon vor fi taxate cu tariful de 1.19 euro (TVA inclus) însă fără a fi luate în calcul în cadrul Concursului TV „EXATLON”.

Pentru a-l salva de la eliminare telespectatorii trebuie să transmită la numărul 1456, codul numeric aferent CONCURENTULUI preferat, așa cum este comunicat în emisiune prin afișare pe ecran și/sau menționare verbală.

Cel cu cele mai puține voturi de susținere este eliminat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top