TV

De ce nu mai prezintă Alex Velea emisiunea Acces Direct

Alex Velea părăsește emisiunea Acces Direct, după doar un sezon în care a fost coleg de platou cu Simona Gherghe.

În urmă cu doar două zile, Alex Velea dezvăluia că abia așteaptă să înceapă noul sezon al emisiunii și că se simte foarte bine alături de Simona Gherghe.

Luni, la începutul sezonului emisiunii difuzate de Antena 1, iubitul Antoniei a părăsit show-ul.

Conform spynews.ro, proiectele muzicale în care e implicat nu i-au mai permis acestuia să se ocupe și de emisiunea care rulează zilnic la Antena 1. Astfel, în viitorul apropiat cântărețul se va concentra mai mult pe carieră.

“Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună și o prietenă adevărată, mi-e super dragă, am de învățat de la ea, relația noastră de amiciție este într-un continuu progres, îmi place”, a spus Alex Velea pentru libertatea.ro, la finalul săptămânii trecute.

Deocamdată, nu se știe dacă Simona Gherghe va modera singură emisiunea sau îi va fi adus o colegă sau un coleg în locul lui Alex Velea.

Citește și: Exatlon 3. Când începe noul sezon și cine sunt concurenții

În curând, Simona Gherghe va fi înlocuită în propria emisiune după ce va pleca în concediul de maternitate, fiind însărcinată cu al doilea copil.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-01-07T16:02:25+02:00 16:02

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More