Connect with us
De ce s-au despărțit Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii. Ea a recunoscut tot!

TV

De ce s-au despărțit Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii. Ea a recunoscut tot!

Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu au divorțat. Cei doi concurenți de la Insula Iubirii au confirmat pe rețelele de socializare că nu mai formează un cuplu.

Hannelore a postat pe Facebook un mesaj în care își recunoaște greșelile și confirmă divorțul, precizând că între ea și Bogdan nu a existat potrivire.

“Realitatea pură și adevărată. Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce.

Am ajuns la ideea că da, voi aveti dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit. Și astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb.

Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important.

Am învățat ceva important datorită «Insulei iubirii»: că viața se trăiește nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimentează pentru eternitate si că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem”, a scris Hannelore pe Facebook

Ce spune despre Andy, ispita de la Insula Iubirii

„Da, Andy e un barbat frumos si mi-a plăcut, e un barbat interesant, m-a atras si am vrut să mă ascund. Dar am greșit si realitatea ați văzut-o voi.

Mă bucur că l-am cunoscut și, de asemenea, soțul meu sau fostul e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alaturi de mine, am avut momente frumoase, dar şi grele, un bărbat lângă care m-am maturizat, am învățat şi față de care în unele situații am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor.

Dar asta nu e o problemă, experiențele vieții sunt bine venite, pentu asta trăim. Suntem diferiți si viața ne oferă surprize, să le trăim și să nu ne mințim!”, a mai spus Hannelore.

Citește și: Mirela de la „I. iubirii”, apel disperat către fani: „O să depun o plângere…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top