Connect with us

TV

Debutul noului serial de la Kanal D, „Mireasa din Istanbul”, a ţinut în faţa micilor ecrane peste un milion şi jumătate de telespectatori

Românii au aşteptat cu sufletul la gură reîntâlnirea cu actorii lor preferaţi, iar aseară, odată cu debutul serialului „Mireasa din Istanbul”, cu Ozcan Deniz în rolul principal, nu mai puţin de un milion şi jumătate de fani ai producţiei au urmărit frumoasa poveste de dragoste între Faruk şi Sureyya.

„Mireasa din Istanbul” a clasat Kanal D pe locul doi în preferinţele telespectatorilor, atât la nivelul întregii ţări, cât şi în rândul publicului de la oraşe.

Aseară, în intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D a înregistrat  6,8% raing şi 14,9% cotă de piaţă, pe targetul Naţional, şi 6,3% rating şi 14,0% cotă de piaţă, pe segmentul de public All Urban. O medie de peste un milion (1.228.000) de români urmăreau aseară cu sufletul la gură primul episod al serialului „Mireasa din Istanbul”. În minutul de maximă audienţă, atins la 22:21, peste un milion şi jumătate (1.510.000) de telespectatori erau cu ochii pe Kanal D.

Scenariul serialului are la bază o poveste reală, dragostea nemărginită între doi tineri care aparţin unor lumi aparent ireconciliabile: una tradiţionalistă, care respectă cutumele, iar alta deschisă la nou. Aceste diferenţe vor genera adevărate drame în familiile celor doi.

Nu rataţi serialul fenomen „Mireasa din Istanbul”, difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top