Connect with us
Dorian Popa va prezenta Te cunosc de undeva! After Party la Antena 1

TV

Dorian Popa va prezenta Te cunosc de undeva! After Party la Antena 1

Dorian Popa se alătură echipei emisiunii Te cunosc de Undeva care va avea premiera sâmbătă, 6 februarie, de la ora 20.00, pe Antena 1. Atunci va începe sezonul cu numărul 16 al unuia dintre cele mai îndrăgite show-uri de televiziune din România. De această dată, producătorii vine cu mai multe surprize pentru telespectatori, printre care și implicarea lui Dorian Popa.

Dorian Popa va prezenta Te cunosc de undeva! After Party

Cântărețul Dorian Popa se implică în sezonul numărul 16 al show-ului Te cunosc de undeva!, dar nu în calitate de concurent. El va prezenta Te cunosc de undeva! After Party, în fiecare săptămână, imediat după difuzarea galei pe Antena 1.

Este vorba despre o emisiune online care va putea fi urmărită pe www.a1.ro, în care Dorian le va prezenta fanilor emisiunii, detalii din culisele show-ului.

„After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut, ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe tv sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor. Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum!”, a spus Dorian Popa.

Premiera emisiunii Te cunosc de undeva – sezonul 16 are loc sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1. Gazdele emisiunii sunt Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Juriul este format din: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Adrian Temișan și Cristi Iacob.

Se anunță un sezon de zile mari. Fragmente din ceea ce se întâmplă în culisele emisiunii veți putea urmări în emisiunea online prezentată de către Dorian Popa.

„Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti. Aşa că abia îi aşteptăm pe toţi urmăritorii noştri, din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii pe tv, să intre pe www.a1.ro unde se pot delecta cu cele mai interesante picanterii de pe platoul de filmare al transforming show-ului!”, a spus cântărețul.

Concurenții Te cunosc de undeva – sezonul 16 sunt: Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu – care vor evolua solo, iar Adriana Trandafir va concura cu Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va performa cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va fi în echipă cu Raluka.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top