TV

Dragoș Pătraru a fost dat afară de la TVR! Unde va produce în continuare emisiunea „Starea Nației”

Dragoș Pătraru de la „Starea Nației” a fost concediat de TVR. Emisiunea prezentatorului TV a fost scoasă din grila TVR, după un scandal în care a fost implicată Doina Gradea, președintele-director general al stației.

Chiar aceasta a fost cea care a semnat decizia de încetare a contractului. Cauzele deciziei dratice au fost afirmațiile făcute de realizator în spațiul public, dar și cele făcute în cadrul emisiunii „Starea Nației”, pe care Doina Gradea le consideră defăimătoare la adresa conducerii postului.

Citește și: Dragoș Pătraru, noi dezvăluiri despre Doina Gradea, în scandalul cu TVR: “Efectele au fost devastatoare”

Dragoș Pătraru a reacționat la decizia TVR și a făcut publică declarația sa referitor la emisiune. El si-a anunțat telespectatorii nu trebuie să-şi facă griji, pentru că emisiunea „Starea Nației” va reveni pe micul ecran începând cu luna august.

Citește și: Dragoș Pătraru, în scandal cu conducerea TVR. Realizatorul anunță că Starea Nației nu va mai fi produsă postul public

„Îi asigur pe toţi telespectatorii că din 6 august vor vedea «Starea Naţiei» la televizor. Ieri s-a reziliat contractul, eu nu aveam voie să fac nimic, de azi încolo vom vedea ce e de făcut.

Nu pot spune absolut nimic, există şi posibilitatea printr-un concurs de împrejurări să renunţăm de tot la TV, deşi noi nu am vrea, pentru că primim zilnic sute de mesaje de la oameni care nu ne pot vedea decât la televizor şi atunci vom încerca să păstrăm această platformă de comunicare.”, a declarat Dragoș Pătraru pentru Adevărul.

În luna aprilie, Dragoș Pătraru s-a dezlănțuit la Starea Nației și a atacat dur conducerea TVR

„Mă ştiţi, scandalagiu din fire. Aşa mi-a spus astăzi doamna Doina Gradea, preşedintele director general al TVR, care m-a chemat la ordine după emisiunea de aseară.

Mi s-a spus că se va face o analiză a modului în care a fost respectat contractul, că sunt scandalagiu, că asta e o formă de presiune la adresa conducerii, că, de fapt, nu e vorba de niciun amestec editorial în emisiunea «Starea Naţiei»”, a spus Pătraru, spre finalul ediţiei de marţi seară a emisiunii sale.

„Da, ştiam, ştiam că aici se va ajunge şi tocmai pentru că ştiam mi-am luat toate măsurile să nu se mai spună că e vina noastră, că suntem noi nebuni şi scandalagii”, a adăugat el.

Vezi comentarii

Acest site foloseste cookies.

Read More