Connect with us
Serialul Dragoste Infinita va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 20.00, a anuntat Kanal D. Furtuna pe Bosfor se va difuza vineri de la 23.00.

TV

Dragoste infinita”, de luni pana vineri, de la ora 20:00 – „Furtuna pe Bosfor”, difuzat in fiecare vineri, de la ora 23:00

Incepand de astazi, telespectatorii Kanal D se vor bucura de serialul „Dragoste infinita” in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 20:00. Serile de vineri vor deveni un adevarat maraton al superproductiilor turcesti, pentru ca de la ora 23:00, imediat dupa „Dragoste infinita”, se va difuza „Furtuna pe Bosfor”.

Cel mai asteptat serial al primaverii, „Dragoste infinita”, a cucerit deja publicul din Romania, serialul clasand statia, inca de la difuzarea primelor episoade, in topul audientelor.  Productia a ajuns la sufletul romanilor prin puterea intrigii, prospetimea si talentul actorilor, prin povestile de viata in care se regasesc multi dintre telespectatori.

„Dragoste infinita” spune povestea lui Kemal si Nihan, doi tineri care fac parte din lumi diferite si care se lupta pentru iubirea lor, cu prejudecatile celor din jur, dar si cu ei insisi. Dragostea lor va fi pusa la grea incercare, iar tinerii vor trebui sa depaseasca nenumarate obstacole ce stau in calea fericirii lor.

Carismaticii actori Burak Ozcivit si Neslihan Atagul dau viata celor doi eroi care traiesc aceasta poveste de dragoste iesita din comun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top