Connect with us

TV

“Dragoste si ura”, din 11 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D

Joi, 11 ianuarie, de la ora 20:00, noul serial turcesc ”Dragoste si ura” (titlul original: Ask ve Mavi) intra in casele romanilor, avandu-i ca protagonisti pe Emrah Erdogan si Burcu Kiratli.

Telespectatorii ii vor cunoaste, prin intermediul micului ecran, pe Ali (Emrah Erdoğan) si Mavi (Burcu Kiratli), doi tineri care incearca sa isi construiasca un destin impreuna, in pofida destinului potrivnic.

In varsta de 30 de ani, Ali o cunoaste pe Mavi, femeia care i-a fost alaturi, prin intermediul corespondentei, timp de 12 ani, atat cat a fost inchis acesta pentru uciderea lui Ahmet.

In ziua eliberarii, Ali si Mavi se intalnesc pentru prima data. Cei doi tineri decid rapid sa se casatoreasca insa, ceea ce nu stie Ali este faptul ca Mavi l-a ales drept sot, avand un scop ascuns.

Tanara, care este sora lui Ahmet, barbatul ucis chiar in noaptea nuntii lui, in urma cu 12 ani de catre Ali, asteapta momentul razbunarii fratelui ei si este hotarata sa isi ucida sotul chiar in ziua casatoriei lor.

Putini stiu insa, ca Ali este nevinovat, el luand vina asupra lui si suportand detentia,  din dorinta de a-si proteja fratele mai mare, adevaratul criminal.

Nu ratati, din 11 ianuarie, o noua si fascinanta poveste de iubire, in noua productie “Dragoste si ura”, joi, de la ora 20:00, serial ce va fi difuzat saptamanal, de miercuri pana vineri, la Kanal D.

Miercuri, 10 ianuarie, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari ultimul episod al serialului “Steaua sufletului”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top