Connect with us

TV

“Dragoste si ura”, o noua poveste de iubire intra in casele romanilor, imediat dupa Sarbatori, din 11 ianuarie

Noul an debuteaza la Kanal D cu o noua si fascinanta poveste de dragoste!

Din 11 ianuarie, Kanal D intra in casele telespectatorilor sai cu o noua productie care va da dependenta romanilor,”Dragoste si ura” (titlul original: Ask ve Mavi), un serial turcesc ce ii are ca protagonisti pe Emrah Erdogan si Burcu Kiratli.

Romanii vor fi partasii unei incitante povesti de iubire, dintre Ali (Emrah Erdoğan) si Mavi (Burcu Kiratli), doi tineri care incearca sa isi construiasca un destin impreuna, in ciuda dificultatilor de tot felul.

Ali (Emrah Erdoğan), in varsta de treizeci de ani, este fiul unei familii bogate.

Desi se afla in inchisoare, unde isi ispaseste pedeapsa pentru uciderea lui Ahmet, Ali se indragosteste de Mavi, o tanara foarte frumoasa care l-a ajutat sa suporte captivitatea prin scrisorile pe care si le-au scris timp de doisprezece ani, atat cat a durat sentinta barbatului.

In ziua eliberarii, Ali si Mavi se intalnesc pentru prima data. Cei doi tineri iau o hotarare fulger, aceea de a se casatori. Ceea ce nu stie Ali este faptul ca Mavi nu l-a  ales intamplator.

Tanara este sora lui Ahmet, barbatul ucis in urma cu 12 ani. In toata aceasta perioada, Mavi a visat la momentul razbunarii fratelui ei, ucis in noaptea nuntii lui, iar acum, tot ceea ce isi doreste tanara este punerea in aplicare a planului.

Mavi este hotarata sa-l ucida pe Ali chiar in noaptea nuntii lor.

Ceea ce nu stie Mavi este faptul ca barbatul care i-a devenit sot, „ucigasul”  fratelui ei, este nevinovat, Ali luand vina asupra lui, cu ani in urma, din dorinta de a-si proteja fratele mai mare, adevaratul criminal.

Surprinzator este faptul ca Ali, desi descopera chiar in ziua casatoriei care este adevarata identitate a viitoarei sotii, decide sa o ia de nevasta, alegand sa pastreze tacerea in numele iubirii.

Asa cum si-a obisnuit telespectatorii, Kanal D continua seria celor mai bune seriale turcesti, cu noua productie „Dragoste si ura”, ce va avea premiera pe 11 ianuarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top