Connect with us

TV

Ea e complicele atacatoarei Mirelei Vaida! A însoțit-o pe femeie până la platou și i-a dat indicații

În urma filmărilor de pe camerele de supraveghere s-a observat că atacatoarea Mirelei Vaida a venit însoțită spre platoul emisiunii. Ea este cea care a coordonat-o pe femeie în acțiunea sa.

Ea e complicele atacatoarei Mirelei Vaida!

Atacatoarea Mirelei Vaida nu a acționat de una singură în fapta pe care a făcut-o vineri în platoul Acces Direct.

Camerele de supraveghere amplasate în apropierea studioului de filmare au surprins momentul în care femeia care a pătruns în platoul Acces Direct cu o piată de 4 kilograme spre Mirela Vaida nu a venit singură.

Ea a fost însoțită de o altă femeie, iar în ediția de astăzi de la Acces Direct a fost prezentată identiatea acesteia. Ea are cont pe mai multe rețele de socializare, iar multe dintre videoclipurile sale de pe Tik Tok au un număr mare de vizualizări.

Femeia e de negăsit
Lămâia Stânescu are 28 de ani și e din județul Iași, însă femeia e de năgăsit. În urmă cu mai mulți ani ea a apărut într-un clip video în care cerea ajutorul pentru a-și putea găsi părinții.

Prin legătură directă a intrat un telespectator al emisiunii care a mărturisit că a văzut-o pe aceasta chiar astăzi într-un restaurant din Iași, acolo unde a venit să mănânce. Mai mult de atât, a spus că săptămâna trecută a fost însoțită chiar de către atacatoare în localul unde lucrează.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top