Connect with us
Echipa emisiunii „WOWBiz” a ajuns in culisele productiei „Dragoste si ura”, care a cucerit o tara intreaga!

TV

Echipa emisiunii „WOWBiz” a ajuns in culisele productiei „Dragoste si ura”, care a cucerit o tara intreaga!

Echipa „WOWBiz” a ajuns pe platourile de filmare ale serialului „Dragoste si ura”, tocmai in Cappadocia! In aceasta seara, fanii productiei vor avea parte de interviuri in exclusivitate cu actorii lor preferati și vor vedea imagini, in premiera, din culisele productiei care a cucerit o tara intreaga.

Totul se desfasoara in mijocul unui peisaj ireal, de o frumusete covarsitoare: Cappadocia. Intreaga echipa de productie a serialului, dar si actorii serialului locuiesc chiar in imediata apropiere a spatiului unde se filmeaza.

Ziua de munca dureaza pana la 12 ore, cu totii sunt extrem de disciplinati si pasionati de ceea ce fac. Echipa serialului a devenit o adevarata familie, iar asta au simtit reporterii „WOWBiz” imediat ce au ajuns in mijlocul actorilor.

Vom patrunde, alaturi de echipa „WOWBiz”, in conacul in care se filmeaza cele mai multe scene din serial, si vom urmari ce se intampla in spatele camerelor de filmat.

„In acest conac locuim cu totii. (…) Cu toata echipa, cu toti actorii ma inteleg excelent. Asta este, de fapt, partea cea mai frumoasa! Echipele de filmare au foarte mare grija de noi. Ne asigura tot confortul si siguranta de care este nevoie ca sa ne desfasuram activitatea in cele mai bune conditii”, spune Burcu Kiratli, cea care o intruchipeaza pe Mavi, personajul principal feminin al productiei.

Burcu Kiratli crede ca naturaletea actorilor este raspunzatoare de succesul productiei

Referitor la succesul inregistrat de serialul „Dragoste si ura”, superba actrita pune acest rezultat si pe seama naturaletii de care dau dovada actorii in jocul lor.

„Telespectatorii nostri apreciaza sinceritatea si atitudinea fireasca de care dam dovada”, spune Burcu Kiratli.

Mai multe declaratii, la cald, cu actorii din „Dragoste si ura”, ce le transmit acestia fanilor din Romania, precum si imagini spectaculoase de culise, dar si din exterioarele unde filmeaza echipa serialului puteti urmari in aceasta seara, de la ora 23:15, la „WOWBiz”!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top