Connect with us
Emisiunea Apropo Tv revine la Pro Tv

TV

Emisiunea „Apropo TV” revine la PRO TV din 11 septembrie

Emisiunea ”Apropo TV”, prezentata de Andi Moisescu, revine in grila postului de televiziune Pro TV cu cel de-al 24-lea sezon, duminica, de la ora 13.05, incepand din 11 septembrie, informeaza News.ro.

Citeste si: Pro TV va difuza un nou sezon al emisiunii ”Romania, te iubesc!”, din 11 septembrie

Citeste si: Pro TV lanseaza o noua emisiune, ”Jocuri de celebritate”, cu Bobonete, Strunila si Ipate, din 14 septembrie

Revin, cu aceasta ocazie, rubricile lansate sezonul trecut, intre care se numara ”TrendBox” – un serial cu invitati in studio, dedicat tendintelor din domeniul tehnologiei, care ajuta la o intelegere mai buna a lumii actuale. In prima editie, tema de discutie va fi jocul ”Pokémon Go”, informeaza Pro TV.

”«101 Locuri» – un serial de travel romanesc, de colectie, va prezenta duminica viitoare Cetatea Devei, locul de unde plecau pe vremuri antrenorii noştri de aur şi multe campioane absolute la gimnastica. Totul cu ocazia unei intrebari recente, ramase inca fara raspuns: de ce nu facem muzeu din Centrul Olimpic de la Deva?”, au transmis reprezentantii televiziunii.

Din emisiune vor face parte, de asemenea, rubricile consacrate, precum ”Pubfather” – segment dedicat publicitatii, sustinut de Andi Moisescu şi invitatii sai. In prima editie a acestui sezon o tema de discutie va fi sculptura ”Cumintenia Pamantului”.

O alta rubrica este ”Next Gen”, dedicata artiştilor din noua generatie. Primul din acest sezon va fi actorul Silviu Gherman, creator de continut pe platforma YouTube.

”«Colectiile Apropo TV» reunesc dezbaterile emisiunii, pe baza de controverse, umor şi invitati celebri. Primul pe lista este folclorul romanesc neobişnuit de nou, care include un hit despre pizza lui tanti Mita şi un fel de melodie dedicata unui primar care, din ratiuni cel mai probabil electorale, a dat internet la tot satul”, au mai transmis reprezentantii Pro TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top