Connect with us
Emisiunea Chefi la Cuțite revine din 27 mai 2020 cu 3 ediții pe săptămână

TV

Emisiunea Chefi la Cuțite revine din 27 mai 2020 cu 3 ediții pe săptămână

Chefi la Cuțite, cea mai bună emisiune culinară și apreciată după audiențe, revine la Antena 1 cu un nou sezon. Acesta începe pe 27 mai și va avea 3 zile de difuzare. Miercuri, 27 mai, joi 28 mai și vineri 29 mai de la ora 20:30. Jurații sunt celebrii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Chefi la Cuțite din 27 mai 3 ediții pe săptămână

Antena 1 redifuzează începând de miercuri 27 mai sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite”, care este disponibil deja și pe platforma Antenplay.ro, unde puteți urmări episoadele live stream.

Emisiunea este redifuzată și pare  că grila de vară Antena 1 conține reluări, Asia Express este un alt reality show aflat în plină redifuzare în prime time.

Televiziunile se „băteau” deobicei cu emisiuni estivale, însă din cauza situației generate de starea de urgență și restricțiile impuse nu se mai pot face programe, având în vedere condițiile și legislația actuală.

Filmările pentru noul sezon au început

Întârziate din cauza stării de urgență, filmările pentru noul sezon „Chefi la cutițe” au început, iar acesta cel mai probabil va fi redifuzat în toamna anului 2020, când ușor programele vor reveni la normal.

Chefi la Cuțite este lider incontestabil de audiență în fiecare sezon, iar cei 3 jurați fac deliciul telespectatorilor. Emisiunea începe cu etapa de preselecții, ulterior battle și confruntările între cele trei echipe.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top