Connect with us

TV

Emisiunea lui Cabral a fost scoasă de pe post. Pro TV a pus în loc un film. Ce se întâmplă cu cei 100?

Dezastru la Pro TV, după ce show-ul „Cântă acum cu mine” a înregistrat audiențe slabe în bătaia cu Antena 1. Astfel, emisiunea lui Cabral a fost scoasă de pe post și înloucuită cu un film.

Loredana si Cabral au fost inlocuiti cu Gerard Butler si Morgan Freeman, cand vei mai putea sa-i vezi pe cei doi pe Pro TV.

Emisiunea bomba a Loredanei Groza a fost scoasa de pe post dupa prima editie! „Canta acum cu mine” este cea mai noua emisiune din grila Pro Tv in care Loredana Groza si Cabral invita o serie de concurenti sa cante impreuna cu cei 100 de jurati.

Emisiunea se pare ca nu a reusit deloc sa obtina audientele pe care postul numarul 1 din Romania le astepta, asa ca managerii nu au mai stat pe ganduri si au scos deja emisiunea din grila dupa prima editie. Emisiunea Cântă acum cu mine s-a transformat în Cântă „mai târziu” cu mine, după prima ediție.

Talent Show-ul de pe Pro TV a fost mutat din fața emisiunii de pe Antena 1, Asia Express. Pentru duminica viitoare, Pro TV a programat în locul emisiunii un film din 2013, Cod roșu la Casa Albă, cu Gerard Butler și Morgan Freeman.
ântă acum cu mine este cel mai nou show muzical de pe Pro TV. Realizată după un format internațional emisiunea adună 100 de jurați – în frunte cu Loredana, în fața cărora concurenții se desfășoară. Concurentul trebuie să convingă cât mai mulți jurați să cânte o dată cu el.

CEmisiunea bomba a Loredanei Groza a fost scoasa de pe post dupa prima editie!

Dezastru la PRO TV! Emisiunea bomba a Loredanei Groza a fost scoasa de pe post dupa prima editie! E cea mai grava infrangere a postului! Antena 1 i-a spulberat cu Asia Express!

Dezastru la PRO TV! Emisiunea bomba a Loredanei Groza a fost scoasa de pe post dupa prima editie! E cea mai grava infrangere a postului! Antena 1 i-a spulberat cu Asia Express!


Din informațiile Paginademedia.ro, emisiunea cu Loredana și Cabral va fi în grilă, pe Pro TV, dar din două în două săptămâni. Se pare ca Loredana Groza si Cabral nu au reusit sa atraga publicul de partea lor dupa ce in prima editie audientele pe publicul comercial au fost destul de slabe.

Antena 1 a obtinut 10,4 puncte de rating cu un total de 445.000 de telespectatori in timp ce Pro TV a fost urmarit de doar 373.000 de persoane, totalizand 8.7 puncte de rating.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top