Connect with us
Emisiunea „Puterea Dragostei” are un nou prezentator! Finala show-ului pe 26 iulie

TV

Emisiunea „Puterea Dragostei” are un nou prezentator! Finala show-ului pe 26 iulie

Dupa luni de zile in care concurentii trait momente incarcate de emotii, tensiuni, surprize, cel de-al doilea sezon „Puterea Dragostei” se apropie de final. Pe 26 iulie, telespectatorii Kanal D vor afla deznodamantul reality-show-ului matrimonial care a cucerit milioane de romani si a creat adevarate comunitati in mediul online. Cupidon si-a facut de cap si in aceasta perioada, toti tinerii aflati in cautarea sufletului pereche in acest show au trecut printr-o serie de incercari si au trait, in fata publicului, entuziasmul, dezamagirea, supararea sau fericirea de a fi indragostit.

„Pe masura ce ne apropiem de Marea Finala, emotiile, tensiunile cresc, cum e si firesc. Am trecut, alaturi de concurenti, printr-o multime de stari sufletesti, m-am atasat de ei. Am suferit odata cu ei, m-am bucurat atunci cand ei au avut motive sa fie fericiti. Am asistat si la izbucniri ale orgoliilor, la dezamagiri, pentru ca e omeneste sa treci si prin asa ceva. Pe 26 iulie vom afla deznodamantul, sunt extrem de emotionata si eu in asteptarea Marii Finale”, a spus Andreea Mantea.

Pregatirile pentru urmatorul sezon „Puterea Dragostei” au intrat deja in linie dreapta, iar telespectatorii vor avea parte de surprize uriase. Cel de-al treilea sezon al show-ului va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobantu, vedeta care a devenit cunoscuta publicului dupa ce a concurat in „Bravo, ai stil!”, a prezentat, alaturi de Victor Slav, show-ul „Imi place dansul!” si a fost realizatoarea si prezentatoarea rubricii „Secrete intre fete”, din cadrul „Teo Show”, la Kanal D.

„Sunt foarte fericita sa fac parte din acest show extraordinar, ; sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe concurenti, sa intru in atmosfera de la filmari. Va fi o provocare frumoasa pentru ca e vorba despre dragoste, despre oameni care isi cauta sufletul pereche. Sper sa le port noroc concurentilor!”, a spus Cristina Mihaela Dorobantu.

Dupa prezentarea a doua sezoane „Puterea Dragostei”, Andreea Mantea se va intoarce acasa, impreuna cu fiul sau David, care a fost alaturi de indragita vedeta, in Turcia, pe perioada filmarilor.

„A fost o perioada foarte intensa pentru mine. A fost dificil in perioada pandemiei pentru ca mi-a fost imposibil sa ma intorc acasa, sa imi vad familia, prietenii. Acum imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu ei, abia astept sa revin in Romania! Pe cat de tare mi-au umplut sufletul fericirea si trairile concurentilor, pe atat de tare imi doresc si abia astept sa imi vad copilul bucurandu-se alaturi de bunici si de prietenii lui din Romania”, a declarat vedeta Kanal D.

Reality-show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” a avut un succes urias, captand nu numai atentia milioanelor de telespectatori din intreaga tara, ci si a fanilor din social media. Emisiunea poate fi urmarita de luni pana vineri, in intervalele 11:00 -12:00 si 17:00-19:00, si sambata si duminica, in intervalele 16:00 -18:00 si 19:00-20:00. Marea Finala „Puterea Dragostei”, va fi difuzata, duminica, 26 iulie, la Kanal D!

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top