Connect with us
Emma Neagu știa că o să moară. Ultima dorință a fost legată de înmormantare

TV

Emma Neagu știa că o să moară. Ultima dorință a fost legată de înmormantare

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie la ora 11:15, iar familia a anunțat astăzi decesul micuței. Ultima sa dorință avea legătura cu înmormântarea sa, Emma le-a spus părinților ei că ar vrea ca la înmormântare oamenii să poarte negru și auriu.

Care a fost ultima dorință a Emmei Neagu?

Citește și: Simptomele cancerului osos – Boala care a ucis-o pe Emma Neagu de la Românii au talent
Emma Maria Neagu era cunoscută ca fiind o fire extrem de pozitivă, așa că mesajul celor care au iubit-o este în aceeași notă. “Întotdeauna câștigi, nu pierzi niciodată. Nu vorbesc aici doar despre gimnastică, ci și de soarta nedreaptă care poate ți-a fost scisă. Râde, aventurează-te și asigură-te că boala știe cine este adevăratul conducător i că nu-ți are spiritul. Pe data de 7 aprilie, la orele 11:15 după-amiază, inima ta s-a oprit, dar sufletul tău a continuat și a zburat către ceruri. Zboară înalt, dulce Emma. Iubirea către tine va pleca mereu!”

“Îşi dorea, în schimb, să fie pomenită drept fata care putea să meargă în mâini şi să facă mişcări complicate în ciuda cancerului. Deşi avea o vârstă fragedă, Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de viziunea proprie şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final“, se arată într-un text al familiei privind detalii legate de înmormântare.

Emma a fost antrenată de Nadia Comăneci și a performat cu piciorul amputat datorită pasiunii imense pe care o avea pentru gimnasică. „Am plâns împreună de nenumărate ori. Când i-au spus că îi pot salva piciorul, ea a ales să-l amputeze, pentru că i-au spus că dacă îşi va salva piciorul va fi doar pentru partea estetică, va avea un metal în picior şi va termina cu gimnastica şi cu dansul, dar dacă îşi va amputa piciorul, cu multă muncă şi determinare, va putea să facă ce făcea şi înainte.

Am avut multe divergenţe. «Tu ai înnebunit? Să-i laşi să-ţi taie piciorul când poate fi salvat?»“, a povestit mama fetei în ediţia din 8 februarie 2019 a emisiunii „Românii au talent“.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top