Connect with us
Emma Zeicescu și Claudiu Popa, puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri

TV

Emma Zeicescu și Claudiu Popa, puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri

Realizatorii TV Emma Zeicescu și Claudiu Popa, care formează un cuplu, au fost puși sub învinuire de DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului.

Emma Zeicescu (TVR) și Claudiu Popa (Realitatea TV) au fost prinși cu cannabis asupra lor în vară, în timpul unui festival de muzică, scrie Libertatea.

La momentul în care s-a făcut publică această informație, Claudiu Popa a negat acuzațiile care i-au fost aduse lui și fostei soții.

„Declar acum că nu posed, nu comercializez, nu trafichez, nu cumpăr și nu vând, nu consum substanțe interzise de lege. Avocatul meu, la începutul acestei săptămâni, a început demersul cu privire la orice fel de tentativă de a fi calomniat sau imaginea mea să fie denigrată.

Asta s-a întâmplat tot luni, din partea avocatului meu.

Declar acum că nu aș accepta nicio clipă ca instituția la care lucrez să fie târâtă în mizerie și nici familia mea”, spunea la vremea respectivă jurnalistul.

Emma Zeicescu anunţa pe pagina ei de Facebook, pe 8 octombrie, că intră în concediu medical pentru o săptămână.

Emma Zeicescu și Claudiu Popa au un copil împreună, au divorțat, iar acum sunt împreună.

„Când corpul îţi spune în mod abrupt că trebuie să iei o PAUZĂ şi să te ODIHNEŞTI, e semn că trebuie să înveţi să pui mai mult preţ pe SĂNĂTATE! Ne vedem peste o săptămână la tv! #ConcediuMedical”, a scris jurnalista.

În România, deținerea și consumul de cannabis sunt interzise. Potrivit articolului 4 din Legea 143/2000, cei doi riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă, pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

„Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Citește și: Vine sfârșitul pentru Realitatea TV? Anunțul lui Cozmin Gușă

1 Comment

1 Comment

  1. Felicia Butulescu

    2018-10-11T12:13:16+03:00 at 12:13

    Cuplul Emma Zeicescu si Claudiu Popa sunt solidari cu Oreste ,acesta fiind un gest de mare noblete umana ……. cum sa ramina bietul Oreste chiar asa de singur parasit de toti . Asta e viata !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top