Eurovision este LIVE pe Youtube anul acesta. Piesa favorita sa castige

Ultimul update: sâmbătă 13 mai 2017 18:07 Data publicării: sâmbătă 13 mai 2017 18:06
Autor , în TV

Finala Eurovision este in aceasta seara, începand cu ora 22 si este transmisa in direct si pe Youtube, site-ul TVR plus si pe pagina TVR de Facebook.

Ilinca si Alex Florea au fost desemnati de wiwibloggs.com cel mai bun cuplu din 2017 de la Eurovision. Daca planuiti sa va uitati la Eurovision si vreti sa o faceti pe Youtube, mai jos aveti live streamingul oferit de organizatori.

LIVE BLOGGING EUROVISION 2017

LIVE STREAMING Eurovision 2017

Piesele favorite sa castige anul acesta sunt cele ale Italiei, Bulgariei si a Portugaliei.

„Voi da totul pe scena, pentru ca Romania sa straluceasca la Eurovision. Parca ieri faceam primele repetitii cu Ilinca pentru Selectia Nationala, chiar daca, de atunci si pana astazi am strabatut, alaturi de Ilinca, un drum greu, dar frumos, de la Bucuresti pana la Kiev. Este un moment unic in cariera oricarui artist si ma bucur de fiecare clipa petrecuta in concurs”, a marturisit Alex Florea, inainte de Marea Finala, potrivit TVR.

„Imi doresc sa facem un show perfect, pentru ca momentul nostru sa ramana in memoria fanilor. Dedic prestatia noastra din Marea Finala publicului minunat, care ne-a sustinut de-a lungul concursului”, a declarat Ilinca.

Alex Florea isi invita fanii sa voteze 20 in aceata seara.

Cum se voteaza la Eurovision
Daca sunteti in afara tarii puteti sustine Romania sa castige Eurovision prin vot, imediat dupa ce liniile se deschid. Anul acesta se poate vota si online cu ajutorul aplicatiei Eurovision.

Sansele Romaniei la Eurovision
Casele de pariuri claseaza piesa Ilincai si a lui Alex Florea pe locul 7. Francesco Gabbani pare a fi marele favorit de anul acesta.

Clasamentul Eurovision 2017

Ordinea intrarii in concurs a celor 26 de finaliste Eurovision 2017 va fi: Israel, Polonia, Belarus, Austria, Armenia, Olanda, Moldova, Ungaria, Italia, Danemarca, Portugalia, Azerbaidjan, Croatia, Australia, Grecia, Spania, Norvegia, Marea Britanie, Cipru, Romania, Germania, Ucraina, Belgia, Suedia, Bulgaria, Franta.

Ordinea in care finalistii vor urca pe scena Eurovision 2017:

1. Israel

2. Polonia

3. Belarus

4. Austria

5. Armenia

6. Olanda7. Moldova

8. Ungaria

9. Italia

10. Danemarca11. Portugalia

12. Azerbaidjan13. Croatia

14. Australia

15. Grecia

16. Spania

17. Norvegia18. Marea Britanie19. Cipru

20. Romania21. Germania22. Ucraina

23. Belgia24. Suedia25. Bulgaria

26. Franta

Loading...
Ce am invatat de la filipinezi in 30 de ore
Ce am invatat de la filipinezi in 30 de ore
Sursa: Huff.ro
Comentarii