Connect with us
Eva Măruță face spectacol! Uite cum dansează fetița Andrei și al lui Cătălin Măruță

TV

Eva Măruță face spectacol! Uite cum dansează fetița Andrei și al lui Cătălin Măruță

Eva Măruță este deja celebră pe rețele de socializare. Un video postat acum câteva luni a devenit instant viral, dupa ce micuța a cântat cu mama sa Andra.

Astăzi o pagină de Facebook a publicat un story pus de părinții Evei în care micuța dansează într-un parc pe muzica unor amatori.

Eva Măruță Dansează

Fanii au reacționat imeidat „Va seamănă! Talentata și adorabila!”

Andra și Eva Măruța, fiica sa cea mică au realizat un pictorial pentru revista VIVA. Cele două impresionează și arată cât sunt de fericite împreună. Vezi mai jos și cum cântă cele două împreună.

Oriunde o vezi și orice ar face, Andra reușește să emane sensibilitate și încredere, inspirând generații întregi de femei, care o privesc drept un model. Și au și de ce!

În momentul în care am anunțat că Andra este protagonista numărului de martie al revistei VIVA!, mulți dintre colegii din redacție au sărit imediat cu întrebarea: „Este la fel de drăguță în realitate ca la televizor?, iar răspunsul meu a fost prompt, răspuns pe care am vrut musai să-l aflați și voi:

„Este și mai drăguță. O cunosc de mai bine de zece ani și, vă spun, nu s-a schimbat deloc. Este extrem de serioasă, nu știe ce sunt acelea pretenții de vedetă, are un aer de modestie specific ardelenesc și este unul dintre cei mai amabili oameni pe care i-am cunoscut vreodată.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top