Connect with us
Exatlon 13 mai 2018: Probleme pentru Ștefan de la Războinici. Ce boală are

TV

Exatlon 13 mai 2018: Probleme pentru Ștefan de la Războinici. Ce boală are

Exatlon 13 mai 2018. Războinicii nu trec prin cele mai bune momente și au pierdut jocul de ieri care avea ca premiu casa. Forma slabă a favoriților lor i-a pus pe gânduri pe fanii Războinicilor, iar emoțiile cresc, pentru că se apropie jocul de eliminare.

O veste proastă pentru susținătorii celor în albastru este faptul că Ștefan nu este încă la randament maxim. Se pare că Războinicul nu s-a vindecat de otită și a putut fi văzut cu o bucată mare de vată în urechea stângă, la jocul de ieri.

News alert: DOCUMENT EXPLOZIV! Giani Kiriță a primit sentința în cazul dosarului COCAINA

Otita provoacă dureri, afectează auzul și poate provoca febră. Netratată, otita poate duce chiar la perforarea timpanului.

„Faptul că știm că mai avem atât de puțin, cumva devenim mai agitați și mai nerăbdători. Ne gândim că mai e puțin și ajungem acasă, îi vedem pe cei dragi, revenim la viețile noastre normale. În același timp, îmi dau seama că o să ne fie foarte dor de ce se întâmplă aici. Tocmai faptul că e dificilă această perioadă o să ne facă să ne reamintim cât de frumoasă era, de fapt”, a spus Ștefan, înainte de jocul de ieri.

Faimoșii i-au învins cu scorul de 10-2 pe Războinici. Cei în roșu au obținut și victoria la mini-game-ul cu întrebări amuzante. Astăzi, la Exatlon 14 mai, se va juca meciul internațional România – Grecia.

Exatlon 13 mai 2018: Ce spune Vladimir Drăghia despre performanțele foștilor săi colegi

Înainte de jocul de la Exatlon 13 mai 2018, Vladimir Drăghia și Cătălin Cazacu discutau la coteț despre tot ce s-a întâmplat până acum la Exatlon, dar și despre concurenții care au părăsit show-ul.

Vladimir a mărturisit că i s-a părut ciudat că un concurent că Ion Oncescu, care era atletic și avea o forță impresionantă, se descurca atât de greu pe traseu.

L-a comparat chiar și cu Oltin Hurezeanu la performanțele sportive:

„Foarte ciudat mi se pare că Oncescu nu a fost bun la probele astea. Pentru că analizându-l , el este și atletic, și forțos. Are tot ce-i trebuie. Știi că astea se numesc vârf. Îmi aduc aminte cum alergă și alergă foarte aproape, era cam același stil cu prietenul lui, Oltin.

Greoi, așa, se întorcea greu, luă decizii greu. Tot timpul, cred că se gândea prea mult, habar n-am”, a spus Vladimir Drăghia.

Citește și: Cu ce se ocupă Vladimir Drăghia când nu este la Exatlon! Secretul lui a ieșit la iveală

1 Comment

1 Comment

  1. H-D

    2018-05-14T10:52:23+03:00 at 10:52

    Cand a venit in acest concurs nu stia *ce boala*are?Sa se concentreze k-lumea MARTALOGII ca au ajuns pana aici !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top