Connect with us
Exatlon 14 mai 2018: Ionuț a cedat! Reacție plină de furie după ce a pierdut la mini-game

TV

Exatlon 14 mai 2018: Ionuț a cedat! Reacție plină de furie după ce a pierdut la mini-game

Exatlon 14 mai 2018: Războinicii nu trec prin cele mai bune momente în Republica Dominicană. Cei în albastru au o scădere de formă, care i-a costat casa, dar și comunicarea și se pare că nu se regăsesc nici la mini-game-uri.

La ediția de luni seara, Faimoșii și Războinicii s-au înfruntat pentru o ieșire la restaurant. Bugetul a fost unul foarte generos: câte 1.000 de pesos de persoană.

Competiția a fost una strânsă, iar totul s-a decis la ștafeta mixtă.

De această dată, ghinionul i-a lovit pe cei în albastru. Lui Ionuț i-a ieșit de două ori mingea din gaura mesei în care trebuia introdusă, iar Faimoșii au reușit victoria, prin Vladimir Drăghia.

Jaguarul a izbucnit nervos după punctul pierdut, după cum se poate vedea în videoclipul de mai jos!

EXATLON 14 mai 2018: Ce spune CRBL despre Vladimir Drăghia

CRBL a venit aseară în platoul WOWbiz, unde a vorbit despre relația pe care o are cu Vladimir Drăghia, concurentul din tabăra Faimoșilor.

“Pe mine și pe Vladimir ne-a apropiat sportul. De când s-a înscris, i-am zis să se ducă. Mi se pare că se descurcă foarte bine. Este un om care știe să piardă, dar nu îi place să piardă. Îmi place că nu știi când a intrat sau a ieșit din apa. Ce îmi place cel mai mult este că nu a încercat să fie lider. 

 Este destul de cerebral, deștept, nu spun că de fiecare dată are dreptate, și cred că își dorește mult să câștige. Din ce am vorbit eu cu el, nu se gândea că va ajunge nici măcar la jumătatea competiției și a plecat gândindu-se să încerce această experiență”, a declarat CRBL despre Vladimir Drăghia.

Citește și:Exatlon 14 mai: Update: România a câştigat meciul internaţional cu Grecia

Citește și: Giani Kiriță s-a dezlănțuit! L-a atacat dur pe un Războinic: “N-a făcut nimic în viața lui”. Ce spune de Vladimir Drăghia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top