Connect with us
Exatlon 14 mai: Meci internațional România - Grecia. Cine sunt câștigătorii

TV

Exatlon 14 mai: Update: România a câştigat meciul internaţional cu Grecia

Exatlon 14 mai. Azi avem parte de un nou meci internațional România – Grecia. Războinicii și Faimoșii se unesc și formează o singură echipă, în încercarea de a răzbuna înfrângerea din întâlnirea precedentă.

Update: România a învins cu scorul de 10-8 Grecia. Astfel, echipa noastră şi-a luat revanşa în faţa elenilor, după înfrângerea suferită în meciul anterior. Faimoşii şi Războinicii vot merge la restaurant în această seară. Alex a adus punctul decisiv, după ce grecii reveniseră de la 9-5.

Stire initiala

Atunci, grecii au condus cu 6-1, românii au redus din diferenţă și apoi au egalat la 6-6. Elenii au mai revenit o dată în avantaj, iar românii i-au egalat din nou.

De la 7-7, adversarii noștri nu au mai pierdut niciun punct și au învins în cele din urmă cu 10-7. Punctele românilor au fost aduse de Ionuţ, Ştefan, Vladimir, Giani Kiriţă, Larisa Vasile şi Roxana (2 puncte).

Huff.ro vă va ține la curent cu ce se va întâmpla în această seară la Exatlon și cine va câștiga meciul România – Grecia. Pe rețelele de socializare, unii utilizatori susțin că românii au câștigat acest duel, dar rămâne de văzut dacă aceste informații se vor dovedi adevărate.

Exatlon 14 mai: Ce face iubita lui Vladimir Drăghia, cât timp acesta este în Republica Dominicană.

Vladimir Draghia și iubita sa, Alice formează un cuplu exemplar iar cei doi par că sunt jumătatea perfectă a celuilalt și au împreună o fetiță adorabilă, care i-a unit și mai mult.

La începutul lunii iulie 2017, Vladimir Draghia devenea tatăl unei fetițe superbe, Alaia Zora. La doar șase luni de la nașterea micuței, actorul a plecat în Republică Dominicană, pentru a participa la competiția Exatlon.

Fetița a rămas cu mama sa, iar Vladimir îi duce dorul, așa cum s-a putut vedea și la ediția în care Faimoșii au câltigat comunicarea. Drăghia a izbuncit în lacrimi în momentul în care a văzut imaginile cu Alice și Zora.

Între timp, Alice se consolează cu iubirea fetiței sale dar și a decis să îl înlocuiască pe Vladimir în cadrul unui eveniment la care acesta participă de regulă, un atelier de creație pentru copii și adolescenți, „SMARTKID de la 7 ARTE”.

„Azi, cu mari emoții, l-am reprezentat pe Vladimir la atelierul @smartkid_de_la_7arte, unde am citit și am discutat despre iubire cu noii mei prieteni!”, a scris Alice pe contul ei de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top