Connect with us
Exatlon 15 mai. Războinicii și Faimoșii se duelează pe un nou traseu VIDEO

TV

Exatlon 15 mai. Update: Faimoșii au câștigat o noapte la un hotel de lux

Exatlon 15 mai. Faimoșii și Războinicii vor juca marți seara pe un traseu nou, care le va da bătăi de cap. Jocul de azi vine după victoria din meciul internațional contra Greciei. Traseul va fi 100% nou, cu exepția toboganului.

Faimoșii au câștigat o noapte la un hotel de lux, după ce au terminat meciul cu scorul de 10 – 5.

UPDATE 21.20: Faimoșii conduc cu 7 – 3 și sunt tot mai aproape de a ajunge la hotelul de lux, însă lupta nu este pierdută pentru Războinici.

Concurenții câștigători vor dormi înt-un hotel de lux și vor avea o cină delicioasă. De asemenea, vor avea și un mic dejun.

Reamintim că reprezentativa României a învins Grecia cu scorul de 10-8. Echipa noastră și-a luat revanșa la Exatlon, după ce fusese anterior învinsă de greci.

Pe grupul oficial al emisiunii, fanii show-ului au început deja să își dea cu părerea despre cine va fi eliminat. Iată câteva dintre mesajele acestora:

Sper sa nu fie eliminata o fata! Larisa dupa lovitura de aseara, nu s-a plans un moment, a continuat cursa si a castigat si a mai intrat si la traseul urmator. Roxana a intrat de 4 ori pana a vomitat! Dar un barbat se zvarcoleste pe jos, tipa, urla si face ca toate animalele!

La următorul joc pentru protecție sunt aproape convins ca războinicii vor pierde. Ar fi prea de tot după trei eliminări, sa plece acasă tot un faimos. As putea sa greșesc dar nu prea cred.

Cat pariem ca nu va ieși Roxana , în cazul în care am dreptate? Numărul voturilor pentru fiecare concurent nu-l vom ști niciodată. Dacă ar fi eliminata Roxana , Larisa ce face? Croșetează? 

Dar nu este corect nici sa fie duse pana în semifinale cu orice preț. Doar ca sa avem fete în concurs.

Săgeata Albastră, astăzi aveți jocul Arena Exatlon! Vă aşteptăm cu o victorie categorică precum ne-ați obişnuit! Hai Ionuț, hai Ştef, hai Alexandru Nedelcu, hai Roxana, hai Săgeata Albastră

De 3 zile nu au mai castigat nimic razboinicii, tot au castigat faimosii. Si azi si maine vor castiga, le-o venit si lor randu sa castige tot!

Huff.ro vă va ține la curent cu ce se întâmplă la Exatlon 15 mai și cine va cîștiga jocul de azi.

Citește și: Detaliul neștiut de la Exatlon! Ce se întâmplă în cotețul concurenților

Citește și: Exatlon 14 mai 2018: Ionuț a cedat! Reacție plină de furie după ce a pierdut la mini-game

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top