Connect with us
Exatlon 2 mai: Cine a plecat dintre cei trei Faimoși nominalizați

TV

Exatlon 2 mai: Update: Giani Kiriţă este cel eliminat

Exatlon 2 mai: Zi importantă pentru Faimoși, care au pierdut azi un membru din echipă. Giani Kiriță, Cătălin Cazacu și Valentin Chiș, zis și Bruce, au avut mari emoții, pentru că unul dintre ei va pleca acasă.

UPDATE: Giani Kiriţă a fost eliminat de la Exatlon! Vestea a fost una dură pentru Faimoşi.

„Nu mai mi-a bătut inima aşa tare de mult timp. Mi-am dorit ca cei doi să rămână. Iar am 1000 de gânduri”, a spus acesta după eliminare.

„Dacă nu aveam problemele de acum, i-aşi fi hăituit pe aceşti tineri”, a spus el în glumă.

Acesta a ţinut să spună că a îngropat securea războiului cu Vladimir şi a legat o prietenie cu Cătălin Cazacu.

La plecare, Giani şi s-a felicitat şi s-a îmbrăţişat cu cei din echipa Războinicilor şi cu colegii săi de echipă.

U: Rămâneţi pe Huff.ro pentru a afla cine va fi eliminat!

UPDATE: S-a terminat meciul! Faimoşii au câştigat cu 10-8, prin punctele aduse de Vladimir şi Larisa.

UPDATE: Uluitoare revenire la Exatlon! Războinicii reuşesc egalarea, după 5 puncte câştigate consecutiv: 8-8.

Update: Semne de revenire la cei în albastru, care duc scorul la 8-7, după ce au luat 4 puncte consecutive!

U: Roxana îi menţine în viaţă pe Războinici, scorul este 8-4.

UPDATE. Faimoşii au luat o opţiune serioasă pentru câştigarea casei şi au dus scorul la 7-3.

Următorul punct este, însă al lui Vladimir Drăghia, care duce scorul la 4-2.

Update: Cei în albastru mai reduc din diferenţă prin Ştefan şi Ionuţ. Faimoşii au 3-2.

Update: Faimoşii au început tare jocul şi au 2-0. Războincii par obosiţi după meciul de ieri.

UPDATE: Înainte de duelul pentru casă de azi, cei în albastru au scris „Casa Războinicilor” pe amplasament.

Faimoşii i-au ironizat pentru asta şi le-au adus aminte de perioada în care Războinicii au stat o lună la coteţ.

Totodată, premiul surpriză de la ediţia aceasta este o petrecere cu tematică retro, pe plajă, la care ambele echipe sunt invitate.

Cheful este sponsorizat de o cunoscută marcă de bere din România.

UPDATE: Cei trei Faimoşi nominalizaţi au făcut primele declaraţii în ediţia de azi.

„Sunt la mâna publicului, dar sper ca publicul corect să înţeleagă prin ce trec”, a spus Giani.

„Ştiu cât de greu îi este (lui Kiriţă -n.r). Admir tăria asta şi faptul că a pus echipa mai presus decât el. De foarte multe ori mă gândesc că spunem cu toţii cât de greu e.

În schimb. aş renunţa la multe lucruri, la oamenii pe care de-abia aştept să îi văd, doar pentru a fi aici până la capăt”, a spus Cătălin.

„Simt că locul meu este aici. Îmi doresc în continuare ca oamenii să mă susţină şi să mă ajute să continui această călătorie”, a spus Bruce.

Stire initiala

Pe lângă eliminarea de azi, Exatlon aduce un nou duel interesant. Faimoșii și Războinicii vor lupta din nou pentru casă și pentru un premiu surpriză. Reamintim că la ultimul joc pentru casă, cei în albastru au reușit să câștige.

Huff.ro vă va ține la curent cu ce se întâmplă în ediția de miercuri de la Exatlon și cu cine va fi eliminat.

Citește și: Ce au hotărât fanii Exatlon după nominalizările lui Giani Kiriță, Cătălin Cazacu și Valentin

Exatlon 2 mai: Ce au spus Kiriță, Cazacu și Bruce

Discursurile din Arena au fost extrem de emotionante, nominalizatii si-au pus sufletul pe tava in fata telespectatorilor, neezitand sa isi expuna slabiciunile, temerile, neputintele.

„Am realizat ca drumul spre final nu poate ocoli acest cerc de foc numit . Nu sunt neaparat foarte mandru de cum am facut fata data trecuta nominalizarii, pentru ca s-a vazut pe mine ca eram foarte emotiv si incrancenat, nu s-a schimbat nimic de la o saptamana la alta, oricat de mult am incercat sa ma pregatesc…

Partea buna e ca acum nu am ajuns in situatia asta trimis de o castana, ci in urma unui joc frumos, in care oricine merita sa castige.

Traiesc una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii mele si acest univers, care are atatea neajunsuri, ma face in continuare sa vreau sa raman si sa merg pana la capat”, a spus Cazacu, vadit emotionat.

Stapanindu-si cu greu emotiile, Valentin a transmis si el, in Arena, ce simte cu adevarat:

„Am trecut de o nominalizare care mi-a dat sansa sa ma eliberez putin, am fost cu un picior aici si cu un picior afara, ma simteam ca o masca de teatru in care un ochi rade, altul plange.

Am simtit o eliberare si am aratat putin din cine sunt; cu cat ma exprim mai mult, cu atat mai mult ma descopera oamenii si descopar si eu cine sunt. Asta ma ajuta foarte mult in cautarile mele.

Sunt fascinat sa caut si sa inteleg tot ce simt, ce gandesc, de ce fac anumite lucruri, de ce am anumite reactii (…) si acesta e si unul dintre motivele pentru care am venit aici, pentru experienta in sine, pentru a fi pus in situatii critice, pentru a fi pus in situatia de a nu avea acel confort care iti ia putin atentia de la tine insuti.

Citește și: Marele secret al lui Valentin de la Exatlon! Iubita lui l-a dat de gol, în direct

Atunci cand esti singur, sub o anumita presiune, incepi sa simti niste lucruri pe care nu le-ai trai daca ai fi acasa. Greul te formeaza. (…)Cel mai frumos lucru la aceasta experienta este faptul ca te invata sa pierzi, ca a doua zi sa iti ofere sansa sa cauti adanc in tine si sa o iei de la capat”.

Giani: „Corpul asta e uzat…Resimt din plin accidentarile”

Giani Kirita a trait pentru prima data experienta nominalizarii; este bucuros ca nu a fost ales de cineva din echipa, ramanand foarte putini concurenti, ci a fost nominalizat de jocul pentru imunitate din interiorul echipei.

Acesta a explicat ca dupa patru luni de concurs in care a dat totul pe traseu, in ultima vreme face tot mai greu fata competitiei din cauza accidentarilor succesive.

„Eu mai rar vorbesc despre mine, dar publicul ne judeca si sunt obligat sa spun ce simt in momentul acesta. Dupa cum ati observat, de ceva timp incoace, aproape o saptamana si jumatate, Giani Kirita nu a mai dat randamentul cu care era invatat.

Motivul? (…) La 41 de ani, dupa 20 de ani de fotbal, dupa patru luni de jocuri impotriva unor tineri, am si 20 de ani peste ei, corpul asta e uzat, resimt din plin accidentarile, imi este greu sa ma prezint la start, am probleme cu (n.r. –muschii inghinali), cu spatele.

Nu ma vait, nu sunt genul, imi place sa lupt pana la capat, dar asta e adevarul. Ei sunt tineri toti. La mine se vad varsta si cei 20 de ani de fotbal, de accidentari. Jumatate din mine este la echipa asta, partea aceea de uzura vreau sa o dau deoparte… Luptatorul din mine stie ce poate” , a spus fostul fotbalist.

1 Comment

1 Comment

  1. Jose

    2018-05-03T06:28:05+03:00 at 6:28

    Nu corpul e uzat ci mintea …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top