TV

Exatlon 2 septembrie 2018. Silvia Stroescu, prima eliminată de la Faimoşi

Exatlon 2 septembrie 2018. Se anunță o seară incendiară pentru concurenții de la Exatlon. Cele două echipe care au pierdut în fața echipei Statelor Unite ale Americii sunt în tensiune maximă.

Update: Silvia Stroescu este eliminată! S-a terminat cu scorul de 2-0 în favoarea lui Lili Sandu.

Fosta gimnastă este astfel prima eliminată din sezonul 2 de Exatlon.

Update: Lili Sandu vs Silvia Stroescu este duelul pentru evitarea eliminării. Ambele pornesc de la 5 puncte, pe traseu. Fiecare înfrângere scade un punct. Cea care ajunge la zero este eliminată.

Update: O fată va pleca din echipa Faimoşilor. Cea mai slabă jucătoare a echipei a fost Silvia Stroescu, iar player of the Week, Ana Georgescu, va face a doua propunere.

Update: Războinicii au câştigat jocul pentru protecţie, astfel că prima eliminare din acest sezon va fi de la Faimoşi. Scorul a fost de 10-9, după ştafeta mixtă.

Cosmin Cernat a dezvăluit cum vor decurge eliminarile.

“Avem acest joc de protectie. O echipa castiga, una pierde, evident.

Un concurent va pleca acasa, fie baiat, fie fata, din echipa care pierde.

Cel mai slab jucator al saptamanii devine automat nominalizat.

Cel mai valoros jucator al saptamanii, player of the week, va avea dreptul sa nominalizeze un coleg.

Intre cei doi va avea loc un duel, un meci extrem de tensionat. Cine pierde, va pleca acasa.

La ceremonia de inchidere vom da cu banul si vom vedea daca astazi va pleca un baiat sau va pleca o fata”, a explicat Cosmin.

Stire initiala

Aseară, artistul What’s Up a reușit să intre în conflict cu Adrian Blidaru și cu Mirel Drăgan, colegii săi din echipa Faimoșilor.

What’s Up i-a reproșat lui Adrian Blidaru că le spune tuturor cum să arunce. „Bă, tu nu ești sănătos la cap?”, i-a spus Adrian Blidaru lui What’s Up.

„Ai probleme grave”, i-a mai zis Adrian Blidaru lui What’s Up. „Tu ai probleme, Adiță, cu toata echipa”, a replicat What’s Up.

Artistul a decis să plece chiar în mijlocul jocului pentru a sta pe plajă și pentru a calma și astfel nu a mai participa la probă. Echipa Faimoșilor a pierdut cu 10 -2 în fața echipei Războinicilor.

Prima eliminare din sezonul al doilea. Cum se fac eliminările

În această seară, va avea loc prima eliminare, iar prezentatorul a făcut anunțul care îi motivează pe toți. Față de primul sezon, în al doilea sezon, concurenții vor fi eliminați în funcție de capacitățile sportive și nu în urma voturilor prin SMS, așa cum s-a întâmplat în primul sezon.

„Astăzi este un joc pe care mulți dintre voi nu-l vor uita niciodată. E ziua în care unul dintre voi va pleca acasă, în România, fie de la Războinici, fie de la faimoși,” este anunțul lui Cosmin Cernat.

Aseara, lupta individuala a fetelor, dar si batalia pentru vila de la „Exatlon” au plasat Kanal D pe primul loc in audiente la nivelul publicului din intreaga tara, cu 5,5% Rating si 15,1% Share. Kanal D s-a situat pe pozitia secunda in intervalul difuzarii competitiei „Exatlon”, cu 4,3% Rating si 15,6% cota de piata, in cazul publicului urban cu varste intre 18 si 49 de ani, si cu 4,8% Rating si 13,3% cota de piata, pe All Urban, la mica distanta de primul clasat.

Citește și: Exatlon 1 septembrie. Tensiune maximă la Faimoşi. Ce a păţit Whats Up

1.337.000 de fani ai show-ului urmareau aseara competitia in minutul de aur, inregistrat la 21:57, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Ieri seara au fost mai evidente ca niciodata pana acum, in acest nou sezon „Exatlon”, tensiunile din echipa Faimosilor. What’s UP a avut izbucniri de disperare, dupa conflictele verbale cu Adrian Blidaru si cu Mirel Dragan. Fetele din echipa Faimosilor au intervenit pentru a calma spiritele, dar lucrurile par extrem de sensibile acum intre Faimosi, mai ales ca ieri au pierdut pentru a doua oara vila, in favoarea Razboinicilor, cu scorul de 10 – 2. Lucrurile vor fi si mai tensionate, avand in vedere ca in aceasta seara va avea loc si primul joc de protectie si prima eliminare.

Citește și: Exatlon 31 august: Cine a câștigat meciul România – SUA. Scor neverosimil!

Au fost momente incarcate de emotie, atat in proba individuala pentru medalie, care va conta mult la eliminari, dar si la traseul, cel mai lung de pana acum (150 de metri), pentru obtinerea vilei.

„Cea mai rapida fata” a fost desemnata Ana Simia (02:03:37), extrem de determinata sa castige medalia. „Sunt foarte fericita, de 14 ani nu am mai luat o medalie, mi-am adus aminte de copilaria de la Deva, unde am luat o medalie la atletism”, i-a povestit emotionata sportiva lui Cosmin Cernat.

Naomi, revelația serii de sâmbătă

Tot aseara s-a stabilit si cel mai bun timp (1 minut si 14 secunde) pe cel mai lung traseu (150 m). Alin de la Raboinici, a prin tunelul de sticla, pe pod, printre obstacole, pe sub cea mai lunga plasa (8 m) si a doborat cu repeziciune si precizie 6 mingi din 6.

Naomi a fost si ea una dintre revelatiile serii, tanara, care pana acum a avut probleme serioase din cauza fricii de apa, a inscris victorii extrem de importante pe traseu, cu ultima incheind si lupta pentru casa; adversara sa, una redutabila – campiona la gimnastica Monica Rosu.

Acest articol a fost actualizat la: 2018-09-02T23:08:59+03:00 23:08

Acest site foloseste cookies.

Read More