Connect with us
Exatlon 21 septembrie. Spiritele se încing din nou între Faimoși și Războinici

TV

Exatlon 21 septembrie. Spiritele s-au incins din nou UPDATE

Exatlon 21 septembrie. Faimoșii și Războinicii pornesc din nou la luptă, iar spiritele se vor încinge și de această dată.

Update: Razboinicii au spart ghinionul si au castigat jocul pentru panoul cu bani, cu scorul de 10-8.

Intre Mirel si Ciprian a avut loc un conflict, dupa ce Faimosul l-a impins pe Razboinic in timpul unui joc.

De asemenea, Ana Otvos a castigat la jocul pentru medalie.

Stire initiala

Tensiunile dintre cele două echipe au început să fie din ce în ce mai mari, iar în ultima vreme, concurenții au intrat în conflicte frecvente.

Mirel Drăgan pare să-și fi atras antipatia Războinicilor, acesta având mai multe dispute cu ei.

Va fi cazul și în această seară, când Faimosul va fi din nou în centrul unui conflict.

Exatlon începe la ora 19.45 pe Kanal D.

Citește și: Exatlon 20 septembrie: Cine a câștigat al doilea meci România – SUA

Exatlon 21 septembrie: Iulian, câștigătorul medaliei

Jocul pe medalii, individual masculin, contra cronometru, a fost proba care a ridicat tensiunile la cote maxime in randul concurentilor Exatlon, in editia de aseara a competitiei.

Lupta a fost intensa intre concurenti pentru ca cel care este desemnat castigatorul medaliei si, implicit, al titlului de cel mai rapid baiat, poate folosi premiul in favoarea sa, in cazul in care se ajunge la eliminare, medalia fiind egala cu un punct sau cu o viata, in cadrul competitiei.

Doar trei Faimosi au participat aseara la proba pe medalii, Cristi Boboc si Yamato Zaharia fiind absentii zilei, din cauza unor probleme medicale.

Iulian Pitea a fost concurentul care a oferit reale emotii, in cadrul jocului pe medalii, Razboinicul obtinand timpi foarte buni, de podium, in timpul ambelor runde (1.12.89, runda intai; 1.16.24, runda finala).

In cea de-a doua runda, doi Raboinici au ajuns sa se bata pentru medalie, Doru Mesesan fiind ultimul concurent care ar mai fi putut sa ii “sufle” medalia lui Iulian.

Extrem de dramatica a fost si evolutia lui Doru Mesesan la proba finala. Foarte tensionat din dorinta de a-si adjudeca medalia protectoare, Doru a cazut, de cateva ori, pe traseu.

La finalul competitiei, titlul de cel mai rapid baiat a fost castigat, cu brio, de Iulian Pitea, in detrimentul contracandidatului sau, Doru Mesesan.

“In prima runda am avut impresia ca am fost foarte lent, de aceea am si “atipit” putin acolo, atunci cand am cazut iar, in a doua runda, mi-am da seama ca trebuie sa ma controlez, ca sa nu mai gafez”, a spus Iulian, in momentul in care Cosmin Cernat i-a inmanat medalia.

“Cand am alunecat prima oara, am stiut ca s-a terminat”, a spus Doru, dezamagit, la finalul probei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top