TV

Exatlon 23 aprilie: Războinicii au reușit o premieră!

Exatlon 23 aprilie. Faimoșii au câștigat jocul pentru mâncare, după ce au trecut de Războinici cu 10-8. În schimb, cei în albastru au reușit o premieră.

Confruntarea dintre cele două echipe a fost marcată de un conflict verbal între Gianina și Ionuț. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil s-a băgat într-o discuție între Giani Kiriță și Jaguar, iar cel din urmă a taxat atitudinea acesteia.

Geanina de la Exatlon, atac dur la Ionuț de la Războinici: „De ziua ta o să-ți fac cadou Gramatica Limbii Române”

După ce Faimoșii s-au bucurat de mîncarea câștigată, a venit și quiz-ul, cea mai amuzantă probă de la Exatlon.

Dacă până acum cei în roșu au obținut victoria la acest joc, Alex a adus în premieră victoria pentru Războinici la acest joc și a câștigat milkshake și cozonac.

El a ales-o pe Roxana. Apoi Ștefan și Ionuț au avut de ales o mână, având în vedere că erau doar trei premii. Ionuț a nimerit mâna cu piatră și a mers la masă.

Exatlon 23 aprilie: Fanii Războinicilor, supărați pe Geanina

Comportamentul Geaninei a fost taxat de fanii Războinicilor care au postat mesaje furioase la adresa acesteia, pe grupul oficial de Exatlon. Iată câteva dintre mesajele acestora.

Geanina aia a castigat 5 jocuri din 50 si deja a prins aripi, stai cuminte fata mea, la prima eliminare o sa zbori si o sa te uiti de acasa din fata tv’ului cum o sa castige Rusu finala.

Uite cine vorbeste, Gianina. Ar trebui sa ii fie rusine sa apara la Tv stiind ce trecut are. Si apropo ai o fata de mi-ar fi scarba sa mananc langa tine. Vrei sa te afirimi, sa te certi cu Ionut? Ti-ai sters postarea pe care ai pus-o pe grupul oficial la inceputul concursului in care l-ai umilit pe Giani si pe faimosi.

Gianina si Giani … a vedeti ce radem noi din fata TV-ului cand va prindem la nominalizari.

În această seară va avea loc Arena Exatlon și vom afla care echipă va mai pierde un concurent.

Vezi comentarii

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More