Connect with us
Exatlon 29 august: Ce se întâmplă în prima ediţie din sezonul 2

TV

Exatlon 29 august: Războinicii au câştigat vila, în primul episod

Exatlon 29 august. Cel de-al doilea sezon al show-ului difuzat de Kanal D a început miercuri şi anunţă noi aventuri spectaculoase.

Update: Războinicii au câştigat fără probleme primul joc din sezonul 2 de Exatlon şi au pus mâna pe vila luxoasă. S-a terminat 10-5, iar Faimoşii vor merge la baracă.

După terminarea jocului, Whats Up a avut o dispută verbală cu unii dintre cei în albastru, supărat că ar fi fost îngânat de unul dintre Războinici. Spiritele s-au încins între componenţii celor două echipe, dar apoi totul s-a rezolvat fără incidente violente.

Whats Up a plâns de nervi după conflict, supărat că cei din echipa sa nu l-au înţeles şi i-au reproşat că este agresiv. Cearta dintre cântăreţ şi Războinici a continuat şi la analiza de după joc, în prezenţa lui Cosmin Cernat.

Update: Beatrice şi Naomi de la Războinici au avut mari probleme la toboganul cu apă şi a fost nevoie de intervenţia organizatorilor pentru a le scoate din apă.

Update: Războinicii conduc cu scorul de 7-2. Adrian Blidaru şi Cristina Nedelcu au reuşit să aducă cele 2 puncte ale celor în roşu.

Update: Cele două echipe joacă în primul episod pentru vilă! Echipa căştigătoare va sta într-o vilă cu piscină, iar cea învinsă va fi trimisă la baracă.

Prima probă din acest nou sezon al Exatlon este una nouă. Se joacă până când scorul ajunge la 10.

Stire initiala

Zece Faimoşi şi zece Războnici se vor înfrunta pentru a ajunge în finală şi pentru a pune mână ulterior pe marele premiu, de 100.000 de euro.

Concurenții sunt supuși la probe mai dure, eliminările nu se mai fac pe bază de sms-uri ci doar prin prisma probelor sportive și spiritele sunt mult mai încinse.

În primele secvenţe oferite de Kanal D din primul episod, se poate observa cum  Naomi (Războinicii) este în apă, după ce a aterizat de pe un tobogan și pare că are probleme să ajungă la marginea bazinului.

Cosmin Cernat spune apoi că aceasta are probleme, apoi un bărbat sare în apă pentru a o scoate pe concurentă.

De asemenea, Whats Up (Faimoşii) are parte de un schimb dur de replici cu un adversar.

Premiera show-ului are loc la Kanal D miercuri, de la ora 19.30.

Huff.or vă va ţine la curent cu ce se întâmplă în primul episod al Exatlon 2.

Citeşte şi: Cine sunt Războinicii din sezonul al doilea de Exatlon

Citeşte şi: Echipa Faimoșilor din sezonul 2 de Exatlon, dezvăluită integral!

Exatlon 29 august 2018: Toamna începe în forţă la Kanal D

Toamna incepe in forta la Kanal D cu cel mai asteptat reality al momentului, revolutionarul „Exatlon”, chiar in aceasta seara, la 19:30! Asteptarea milioanelor de fani ai „Exatlon” ia sfarsit,  reality-ul incepe la ora 19:30, la Kanal D si va fi difuzat de miercuri pana duminica.

Telespectatorii vor avea parte de un spectacol total, de concurenti foarte bine pregatiti, de trasee mult mai complicate si de o noua modalitate de eliminare, prin proba sportiva.

Si pentru ca dorintele telespectatorilor sunt indeplinite la Kanal D, statia a raspuns asteptarilor milioanelor de fani ai „Exatlon” extrem de curiosi sa afle detalii din culisele acestui concurs extraordinar.

Astfel ca,  in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:00, Ilinca Vandici si Vladimir Draghia vor prezenta „FanArena”.

Vor fi dezbate la cald, alaturi de invitatii lor – apropiati ai concurentilor „Exatlon”, fosti concurenti in primul sezonul  al reality-ului si concurentii eliminati in sezonul doi al show-ului – tot ceea ce se intampla in Republica Dominicana.

Interviuri in exclusivitate si dezbateri despre subiecte sensibile de la „Exatlon” vor face deliciul telespectatorilor, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 17:00, la „FanArena”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top