Connect with us
Exatlon 31 august: Cine câștigă meciul România - SUA

TV

Exatlon 31 august: Cine a câștigat meciul România – SUA. Scor neverosimil!

Exatlon 31 august: Primul meci internațional al concurenților români i-a pus față în față cu echipa americană.

Update: Echipa României a pierdut primul meci internaţional de la Exatlon!

Americanii nu le-au dat nicio şansă sportivilor români şi s-au impus cu un scor record, de 10-0!

De menţionat că cei din Statele Unite sunt de 6 săptămâni în Republica Dominicană şi au mai concurat pe traseu.

Un incident neplăcut a avut loc în timpul jocului.

Ana a căzut la tiroliana de la începutul traseului şi a fost nevoie de intervenţia medicilor.

Stire initială

In aceasta seara, de la 19:30, echipele Razboinicilor si Faimosilor vor lasa orgoliile la o parte si vor reprezenta o singura echipa unita si drapelul Romaniei in meciul international Romania- Statele Unite!

Vestea a fost data aseara de Cosmin Cernat si i-a emotionat teribil pe Razboinicii si Faimosii pregatiti sa dea totul in aceasta confruntare unica.

Misiunea echipei noastre va fi una dificila avand in vedere ca echipa Exatlon S.U.A  ajuns in Republica Dominicana inca din luna iulie. Cele cateva saptamani in care si-au insusit traseele pot constitui un avantaj major in confrutare.

Dar spiritul romanilor este viu si neimblanzit si toti cei 20 concurenti se simt pregatiti pentru acest meci istoric.

Printre rivalii redutabili cu care vor da piept romanii nostri in aceasta seara se afla gimnastul Tommy Ramos, fostul iubit al Catalinei Ponor si unul dintre cei mai buni sportivi ai lumii.

Exatlon SUA a avut premiera pe 16 iulie si este fi difuzat in Statele Unite de catre reteaua nationala de limba spaniola Telemundo. La start vor fi 20 de concurenti impartiti proveniti din Statele Unite, insa cu origini din America Centrala si de Sud.

Conform unor informatii vehiculate pe grupurile fanilor Exatlon, confruntarea din aceasta seara va fi castigata de americani.

Exatlon 31 august: Câți oameni au urmărit emisiunea de joi

Competitia de aseara a plasat Kanal D pe locul 2 pe targetul Comercial, statia inregistrand  5,2% Rating si 17,3% cota de piata in randul publicului cu varste cuprinse intre 18 si 49  de ani din mediul urban.

1.800.000 de romani urmareau competitia in minutul de aur, atins la 22:24, conform datelor oferite de Kantar Media Romania.

Aseara,  Faimosii au intors jocul in favoarea lor, cu un scor de 10 – 8, Mirel Dragan fiind si cel care a inscris punctul decisiv.

Acest avantaj i-a pus pe Faimosi in postura de a juca la „Panoul cu bani”, o noutate a cestui sezon si locul unde inspiratia si norocul pot face diferenta si le pot aduce concurentilor suma maxima de 10.000 de dolari.

Faimosii au castigat aseara in fata panoului, 5 000 de dolari prin reprezentatul lor – gimnasta Monica Rosu.

Au fost emotii extreme, in momentele in care stelutele (verzi sau rosii) care  se intorceau pe panou ar fi putut sa le ofere o experienta benefica la un hotel ales de ei sau, dimpotriva, sa anuleze orice asteptare.

Si cum Faimosii au vazut „stelutele verzi” aseara si au castigat 5 000 de dolari, acestia au ales sa traisca o experienta de neuitat: au vizitat cascada El Limon si si-au petrecut noaptea intr-o vila luxoasa.

Tot aseara s-au consumat momente dramatice in concurs, pe traseul nou si foarte solicitant. Beatrice a luptat cu frica de apa si i-a facut pe coechipieri dar si pe adversari sa o admire pentru determinarea de care a dat dovada.

Cu ultimele puteri, plina de namol, abia deslusind ce se afla in fata sa, Beatrice a ajuns pana la final, chiar daca a pierdut meciul in fata Monicai Rosu.

In aceasta seara vor urma momente de o tensiune maxima, sufletul telespectatorilor va fi alaturi de cei 20 de „nebuni frumosi” cum i-a denumit Cosmin Cernat pe Razboinicii si Faimosii din Dominicana.

Meciul international  Romania – S.U.A va tine o o tara intreaga cu sufletul la gura.

Citește și: Exatlon sezonul 2. O nouă modalitate de eliminare a concurenților! Ce se va întâmpla cu Faimoșii și cu Războinicii

1 Comment

1 Comment

  1. dima68

    2018-08-31T21:08:07+03:00 at 21:08

    Concurenti slabi, lenti si retarzi: e 7 -0 pentru aamericani si nici acum nu realizeaza vreunul „procedura” de invartit draciile alea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top