Connect with us
Exatlon 4 aprilie: A fost ales concurentul care pleacă din echipa Războinicilor. Iată cine a avut cele mai puține voturi de susținere.

TV

Exatlon 4 aprilie: Cine a fost eliminat de la Războinici

Exatlon 4 aprilie. Alina a fost cea eliminată de la Războinici, după ce a adunat cele mai puține voturi de susținere din partea fanilor.

Războinicii au rămas astfel în patru jucători, iar Ionuț este accidentat și nu se știe când va reveni la forma maximă.

Alina, Ștefan și Roxana au fost cei nominalizați spre eliminare. Ionuț a fost player of the week, iar Alex a câștigat proba de eliminare.

Ediția de miercuri a fost marcată de o ceartă între Alex de la Războinici, Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, la jocul pentru mâncare.

Faimoșii i-au reproșat acestuia că este frustrat și că provoacă mereu conflicte.

Ionuț a vrut să joace accidentat, dar nu a fost lăsat de colegi și echipa medicală.

Totodată, Cosmin Cernat a anunțat că Oltin Hurezeanu s-a retras definitiv din competiție, din cauza problemelor medicale.

Jocul din această seară a fost câştigat de Războinic, cu 10-6. Ei s-au bucurat de mâncare, video-games și caffe latte.

Citește și: Oltin Hurezeanu a părăsit definitiv Exatlon. Cum au reacționat ceilalți concurenți

Exatlon 4 aprilie – Un nou conflict Faimoși – Războinici?

Reamintim că la ediția de marți seară, Alex a acuzat faptul că Faimoșii nu au jucat cinstit și că i-au lăsat pe bară intenționat pe Oltin și Gianina.

„Geanina a văzut competiția de acasă. S-a și antrenat, a spus că s-a antrenat. E pregătită 100%, vine cu resurse, nu mă așteptăm că astăzi la joc să renunțe așa ușor. Ionuț spre exemplu a continuat ultima cursă deși la începutul circuitului s-a accidentat foarte tare.

L-am auzit țipând. Și a continuat cursă chiar cu acest risc de a pierde punctul decisiv și protecția”, a mărturisit Alex.

Cuvintele lui au stârnit reacții acide din partea Faimosilor, care consideră că spusele lui Alex nu au sens și că acesta nu caută să se bată de la egal la egal.

„Lăsați-mă puțin să înțeleg! Deci frustrarea lui în acest concurs, el care se consideră puternic, printre cei mai puternici, așa cum s-a autointitulat, frustrarea lui în acest concurs este că nu se poate lupta cu cei mai slabi din acest concurs?”, a spus Vladimir Draghia.

Citește și: Din nou scandal la Exatlon! Ce au făcut fanii după nominalizările lui Ștefan, Alina și Roxana. Cine va fi eliminat

1 Comment

1 Comment

  1. JAN

    2018-04-06T07:41:07+03:00 at 7:41

    kiritza si draghia au devenit niste gainari de trei lei. daca la kiritza nu aveam absolut nici o indoiala, la draghia am ramas surprins cit a devenit de pervers si frustrat. faimosii sint o gloata de nemincati pe care ii plimba diversele televiziuni pe unde primesc cite un blid de mincare si cazare gratuita. ”faimosii” actuali au luat locul invitatilor lui dan diaconescu …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top