Categorii TV

Exatlon 5 mai. Update: Votează-ți concurenții prin SMS. Coduri de vot Faimoși și Războinici

Exatlon 5 mai. Faimoșii și Războinicii se înfruntă din nou, iar tensiunea și spectacolul cresc la Exatlon. Au mai rămas doar opt concurenți, câte 4 în fiecare echipă, iar prezentatorul Cosmin Cernat a anunțat reguli noi.

Votează-ți favoriții de la Exatlon prin SMS

Cosmin Cernat a anunțat că în această săptămână nu vor fi eliminări la Exatlon, de asemenea prezentatorul a anunțat ca fanii emisiuni își pot vota concurenții prin SMS.

Coduri de vot SMS Exatlon

Trimite un SMS la 1456 și votează-ți concurenții. Iată codurile pentru fiecare echipă.

Faimoșii coduri de vot SMS Exatlon

  • Cătălin cod: 11
  • Larisa cod: 12
  • Valentin: 13
  • Vladimir cod SMS 14

Războinici coduri de vot SMS

  • Alex cod SMS: 21
  • Ionuț cod SMS: 22
  • Roxana cod SMS: 23
  • Ștefan Cod Sms: 24

UPDATE – Emoții mari și pentru Vladimir Drăghia, imediat după ce a câștigat proba de comunicare din 5 mai de la Exatlon a primit mesajul video de la mama, fiica și soția sa. Lacrimile i-ai inundat fața imediat.

Exatlon 5 mai 2018 – Mesaje video de la mama, soția și fiica sa

Update: Valentin Chiș, a primit mesaje video la Exatlon în 5 mai de la părinții săi.

Update: Victorie pentru Faimoși! Vladimir Draghia aduce punctul decisiv, după ce a câștigat 6 jocuri in acest meci!

Update: Ștafeta mixta la scorul de 9-9. Cosmin Cernat va anunța apoi ce îi așteaptă pe concurenți din aceasta săptămâna începând.

Update: Se joaca pentru comunicare, iar echipa câștigătoare va primi mesaje video. De asemenea, învingătorii vor primi și kebap.

Galerie foto și video Exatlon

Știrea initiala

Faimoșii se resimt după plecarea lui Giani Kiriță. Eliminat în ediția de miercuri, dinamovistul a ajuns deja acasă, iar acum colegii săi din echipa roșie trebuie să se descurce fără el.

„A fost una dintre cele mai grele eliminări de până acum. De fapt, a fost cea mai grea arenă de până acum. Echipa noastră a pierdut motorul”, a comentat Cătălin Cazacu, care a scăpat încă o dată de eliminare.

Exatlon 5 mai 2018 începe la Kanal D de la ora 19.45.

Citește și: Cosmin Cernat a făcut anunțul. Se schimbă regulile la Exatlon

Exatlon 5 mai: Fanii Faimoșilor resimt plecarea lui Giani

Fanii Faimoșilor resimt și ei plecarea lui Giani din echipă. Pe pagina oficială a Exatlonului, aceștia au postat mai multe mesaje în care îl felicită pe cel care s-a autoproclamat „The King”. Iată câteva dintre mesajele lor.

„Felicitări Giani! Vei deveni o legenda a Exatlonului, ai impartit tara in 2, e greu sa fie cineva ca tine, un vulcan in eruptie, in spatele caruia se afla un om cu suflet mare, corect, loial, uneori sensibil.

Exatlonul fara tine. este lipsit de flamboainta, vom fi in continuare alaturi de Faimosi, dar sa nu uitam ca, daca aceasta echipa a ajuns in punctul in care este acum, i se datoreaza doar tie, care ai fost un lider desavarsit.

Esti in continuare cosmarul unora, dar ce poate fi mai minunat decat sa fii cosmarul cuiva, care este sub talpa ta din toate punctele de vedere. Hai Faimoșii”

„Giani Kirita este parte din Exatlon! Este inca si va fi mereu! In ciuda celor care il hulesc, jignesc, depreciaza. Giani Kiriță= Exatlon. Exatlon=Giani Kiriță

Respect,bro! Un lider adevarat nu este capabil doar sa primeasca lovituri,ci sa si supravietuiasca!”

„Giani Kiriță, cel mai puternic și controversat sportiv din Exatlon. Va intra în legenda acestei competiții, astfel încît istoria Exatlonului va fi marcată de plecarea lui Kiriță, împărțind-o în două etape : Exatlonul înainte de Kiriță și Exatlonul de după Kiriță ! 

Felicitări Giani, pentru prestația admirabilă și implicarea ta pînă la epuizare, în obținerea performanațelor concurenților, atît pentru echipa ta, cît și pentru adversari.

Înșiși băieții albaștri au fost conștienți de dinamismul și eficiența ta, aplaudînd cu respect la scenă deschisă ! Pînă și lor le vei lipsi ! Ai fost sufletul Exatlonului ! Și îți doresc să fii așa, oriunde vei alege să activezi.”

Citește și: Giani Kiriță rupe tăcerea după eliminarea de la Exatlon: “Mi-aș dori să câștige…

Acest articol a fost actualizat la: 2018-05-05T22:49:43+03:00 22:49

Vezi comentarii

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More