Connect with us
Exatlon 5 mai: Vladmir Drăghia este distrus - Ce șanse are să câștige proba din această seară

TV

Exatlon 5 mai: Vladmir Drăghia este distrus – Concurentul a câștigat proba de comunicare.

Exatlon 5 mai – Cel mai urmărit reality show din România, vine cu noi povești senzaționale. Vladmir Drăghia începe să cadă psihic. Acesta a declarat la Exatlon în data de 5 mai că este speriat de faptul că nu va mai fi recunoscut de propriul său copil.

Actualizare: Vladimir Drăghia a câștigat proba de comunicare de la Exatlon și a primit 3 mesaje video de la familia sa. Mama, soția și fiica lui Vladimir Drăghia i-au trimis concurentului Exatlon în 5 mai mesaje video. Concurentul nu și-a putut stăpâni lacrimile la vederea acestora.

Exatlon 5 mai: Vladmir Drăghia este distrus - Concurentul a câștigat proba de comunicare.

Vladimir Drăghia, Exatlon 5 mai, a declarat: „Încerc să nu mă gândesc că fetiță mea ar putea să nu mă mai recunoască atunci când mă voi duce acasă”

5 mai: Drăghia își dorește să câștige proba de la Exatlon

Vladimir Drăghia își dorește foarte mult să câștige proba de comunicare de la Exatlon din 5 mai. Dacă Drăghia va câștiga va avea dreptul să comunice cu fetița sa și va avea dreptul să o revadă.

Prezentatorul Exatlon l-a luat la întrebări pe Drăghia

Cosmin Cernat l-a luat la întrebări pe Vladimir Drăghia, iar el s-a emoționat până la lacrimi atunci când a venit vorba despre Zora, fiica lui în vârstă de 10 luni. Cu ochii în lacrimi aproape, Faimosul a dezvăluit care este marea lui teamă: că Zora s-ar putea să nu îl mai recunoască atunci când îl va revedea, când el se va întoarce din Republica Dominicană.

Vladimir Drăghia: 5 mai 2018

„Fiica mea are aproape un an deja. Bănuiesc că între timp i-a mai crescut un dinte. A început să meargă probabil. Sper. Nu mai spune asta! Pfai! E… Mai are două luni și face un an. Știu că fetele merg mai repede decât băieții.

Mă gândesc la asta tot timpul, că probabil a început să meargă. De fapt, încerc să nu mă gândesc la asta tot timpul. Încerc să nu mă gândesc că i s-a schimbat înfățișarea și că e posibil să nu mă mai recunoască atunci când voi ajunge acasă. Aș vrea să o văd eu!”, a spus Vladimir Drăghia, astăzi, la Exatlon, când a stat de vorba cu Cosmin Cernat.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top