Connect with us
Exatlon 6 septembrie: Traseu infernal pentru concurenți

TV

Exatlon 6 septembrie: Faimoşii au câştigat vila, în premieră. Whats Up a abandonat

Exatlon 6 septembrie. O nouă ediție a show-ului de aventuri are loc în această seară, iar cele două echipe se vor înfrunta din nou!

Update: Alin de la Războinici este câştigătorul medaliei de la băieţi. Joi, va avea loc proba fetelor.

De asemenea, concurenţii vor lua parte la al doilea meci internaţional, contra Mexicului.

Update: Whats Up a hotărât să abandoneze Exatlon, a anunţat Cosmin Cernat!

Update: Faimoşii au câştigat vila! Yamato Zaharia a adus punctul decisiv şi s-a terminat cu scorul de 10-7. Faimosul a reuşit trei victorii din trei jocuri.

Urmează proba pentru medalie a băieţilor.

Update: Faimoşii au reuşit să ducă scorul la 9-7 şi sunt la un pas de a câştiga vila.

Update: Faimoşii au început bine jocul pentru vilă şi au condus cu 4-0. Războinicii şi-au revenit şi au redus din handicap. Scorul este acum de 7-5 pentru cei în roşu.

Ştire iniţială

Traseu infernal, in aceasta seara, de la ora 19:30, la „Exatlon”! Faimosii, ramasi in formula de 9 jucatori dupla eliminarea Silviei Stroescu din competitie, trebuie sa-si ia revansa.

Dupa lupta pentru vila, pierduta la doar un punct distanta, acestia sunt decisi sa demonstreze ca se pot remonta si castiga, indiferent de tensiunile care le-au macinat pana acum echipa.

Concurentii au intrat deja in saptamana a doua de concurs, intre timp au trecut printr-o serie de incercari, de la meci international, jocuri individuale si pana la batalia pentru imunitate.

Daca Razboinicii au petrecut toata aceasta perioada in Vila, Faimosii au luat in piept conditiile dure de la baraca.

Putere, perseverenta, ambitie si luciditate, acestea sunt calitatile de care are nevoie fiecare concurent in parte pentru a ramane in concurs. Mai mult, raportarea la adversar trebuie sa fie una cat se poate de lucida, de realista.

La intoarcerea in tara, Silvia Stroescu a punctat faptul ca Razboincii au castigat de doua ori consecutiv Vila tocmai pentru ca si-au luat foarte in serios adversarul si batalia pe traseu.

Exatlon 6 septembrie. Ce spune eliminata Silvia Stroescu

Le doresc Faimosilor multa putere, sa-i invinga pe Razboinici, pentru ca s-au acumulat niste datorii. Si sa fie cat mai uniti! Razboincii au demonstrat ca au fost foarte motivati de la inceput, noi am luat-o ca pe o joaca, cred ca ne-am subestimat adversarul.

Chiar de la primele trasee si s-a demonstrat ca invinge cine este mai puternic, dar si mai constient de situatia in care se afla”, a declarat sportiva.

Ea a vorbit și despre duelul pentru rămânerea în competiție:

„Mi-aș fi dorit să nu particip la acel duel, dar așa erau regulile. Era un traseu dificil, îmi solicita glezna, am avut dureri groaznice. Am vrut să duc traseul până la capat, să îl finalizez.

Daca nu aveam probleme de sanatate, imi doream sa raman, dar pentru mine sanatatea a fost mai importanta. Ma bucur ca a ramas Lili, era motivata, ii placea acolo.

Era motivata si fizic, si psihic. O durea putin umarul, dar avea picioarele in regula.

Cel mai greu a fost dupa traseul cu namol, am stat 3-4 zile cu namolul pe noi, in ochi, in urechi, in par”

Citește și: Ce spun fanii Exatlon după ce Silvia Stroescu a fost eliminată

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top