Connect with us
Exatlon 7 mai 2018: Clipe grele pentru Larisa! Vladimir Drăghia a încercat să o încurajeze

TV

Exatlon 7 mai 2018: Clipe grele pentru Larisa! Vladimir Drăghia a încercat să o încurajeze

Faimoșii au pierdut casa la jocul de luni seara. Chiar dacă au revenit de la 2-6, cei în roșu nu au reușit să păstreze casa și au cedat până la urmă cu scorul de 10-8.

Cea mai afectată de înfrângere a fost Larisa. Singura fată din echipa Faimoșilor nu trece prin cea mai bună perioadă. Ea a făcut un meci mai slab la ediția din 7 mai 2018 a Exatlon și a pierdut punctul decisiv cu Roxana.

Foarte supărată după eșec, Larisa a fost consolată de Vladimir Drăghia, care a încercat să o încurajeze și să îi spună că este vorba doar de o săptămână proastă.

„Ai puțină răbdare că o să revină! Crede-mă. O să revină starea aia bună, când o să simți, când o să îți iasă toate, doar ai puțină răbdare. 

Joci bine. Să știi că joci mult mai bine acum decât atunci când jucai prost și aveai noroc să îți intre. Joci bine! Ai o săptămână proastă, nicio problemă, toti trecem prin asta. Trebuie doar să ai răbdare. O să vezi cum o să înceapă iar să îți intre”, i-a spus Vladimir Drăghia.

Citește și: Update: Războinicii au câştigat casa. Ce s-a intamplat la editia de luni seara

Ce probeleme medicale are Giani Kiriță după plecarea de la Exatlon

Giani Kiriță a plecat de la Exatlon după ce a fost eliminat. Faimosul s-a plâns de dureri puternice la spate, care l-au împiedicat să joace la cel mai bun nivel.

Întors țn țară, acesta le-a spus celor de la Wowbiz.ro  ce s-a întâmplat cu el.

În ultimele zile la Exatlon, Giani Kiriță a mărturisit că a încercat să-și ascundă suferința, însă este măcinat de dureri.  “Am dureri îngrozitoare de spate care tot revin, că niște înțepături de cuțite foarte puternice. Chiar dacă la începutul jocului nu simt niciun disconfort, după prima probă jucată durerile pun stăpânire pe mine și astfel nu mai pot să merg în următoarea probă”, a povestit Giani Kiriță la Exatlon.

“Nu vreți să știți cum este să dormi direct pe scândura aia. E ca și cum m-aș întinde aici, pe jos, în aeroport. Atât de tare e! Două săptămâni o să stau doar la masaje și la saună ca să-mi revin cu spatele”,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top