Connect with us
Exatlon 7 septembrie: Cine câștigă pe traseul carelor romane

TV

Exatlon 7 septembrie: Cine a câştigat pe traseul carelor romane

Exatlon 7 septembrie. Concurenții celor două echipe se înfruntă azi pe traseul carelor romane.

Update: Victoria este a Războinicilor, care câştigă cu scorul de 10-6. Naomi a adus punctul decisiv pentru cei în albastru.

U: Faimoşii dau semne de revenire. Scorul este de 7-5 pentru cei in albastru.

Update: Războinicii iau avans. Scorul este 6-2 în favoarea lor în acest moment.

Update: Războincii au început tare jocul pentru panoul cu bani, unde pot câştiga până la 10.000 de dolari pentru cheltuială, şi au 3-0.

Traseul îi va pune la mare încercare pe cei în roșu și pe cei în albastru, dar ambele echipe își doresc victoria.

„Ne-am revenit și vom rămâne în top”, le-a transmis Mirel Drăgan Războinicilor.

Săptămâna aceasta, România a înfruntat Mexic într-un meci internațional. Mexicanii au reușit să câștige cu scorul de 10-6, la capătul unui duel echilibrat.

De asemenea, a avut loc și jocul pentru medalii. Alin de la Războinici și Monica Roșu de la Faimoși au pus mâna pe cele două medalii, care le vor fi de folos la eliminări.

Citește și: Update: Exatlon 6 septembrie: Cum s-a desfasurat meciul România – Mexic

Exatlon 7 septembrie: Povestea emoționantă a lui Alin Andronic

Familiile concurentilor care se lupta pentru marele trofeu „Exatlon” pe traseele din Dominicana traiesc la fel de intens competitia, mai ales ca sunt privati de comunicarea cu cei dragi.

„Am avut mari emotii, dar bucuria a fost enorma la final”, povesteste mama razboinicului Alin Andronic trairile pe care le-a avut cand fiul sau a luptat si a castigat mult ravnita medalie care ofera protectia la jocul pentru eliminare.

Alin Andronic, unul dintre cei mai puternici concurenti din tabara Razboinicilor, a fost saptamana aceasta cel mai rapid concurent la proba masculina, dovedind, in ciuda fizicului impresionant, ca este foarte agil pe traseu, dar si extrem de concentrat la final.

Dupa un joc tensionat pentru casa, pe care Razboinicii l-au pierdut la un scor foarte strans, fiind 10-7 pentru Faimosi, fostul fostbalist al FC National a dat tot ce avea mai bun pentru a-si proteja echipa.

„Eu sper sa ramana ambele medalii la noi. Suntem motivati. La jocul de casa am fost relaxati, dar acum ne-am trezit la realitate cand am vazut ce este la baraca. Nu vrem sa stam acolo mult.

Vrem sa castigam toate meciurile de acum incolo. La baraca nu este placut, e cald si in jur este pustietate”, declara Alin Andronic in pauza dintre cele doua jocuri.

Atletul este si in viata de zi cu zi un om ambitios, determinat, care isi urmareste telul. „Energic de mic” cum il descrie cea care i-a dat viata, acesta a inteles ca desele accidentari care l-au tinut departe de terenul de fotbal nu sunt favorabile unei lungi cariere sportive si s-a reorientat rapid, hotarat sa isi ofere siguranta zilei de maine.

Alin, unul dintre cei mai buni Războinici

Timp de jumatate de an si-a perfectionat limba germana si cunostintele in domeniul matematicii si a luat drumul Germaniei, fiind unul dintre cei cinci studenti straini admisi la Goethe, Facultatea din Frankfurt, ambitia sa fiind sa fie parte din inalta lume a finantelor.

In cele doua saptamani de cand evolueaza pe traseele din Dominicana, progresele razboinicului au fost spectaculoase si, in ciuda accidentarilor, a reusit sa aduca numeroase puncte importante pentru echipa sa.

Sportivul spune ca a mostenit calitatile sportive de la mama sa care a facut hanbdal de performanta, dar lipsurile financiare au impiedicat-o sa urmeze o cariera sportiva.

Tanarul sublinia inainte de a pleca in exotica Dominicana ca s-a inscris la „Exatlon” pentru a castiga marele trofeu si s-a pregatit temeinic pentru competitie.

„Am fost la sala foarte mult, am facut si antrenamente explozive pe nisip, sarituri, sprinturi. M-am pregatit intens si mental”, povestea Razboinicul Alin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in TV

To Top