Connect with us
Exatlon 8 mai 2018. Ionuț a fost în formă de zile mari, dar reacția lui Vladimir spune totul: "E foarte greu să...

TV

Exatlon 8 mai 2018. Ionuț a fost în formă de zile mari, dar reacția lui Vladimir spune totul: „E foarte greu să…

Exatlon 8 mai 2018. Ionuț a fost într-o formă fantastică la ediția de marți a Exatlon. El a adunat șase victorii consecutive și a adus punctul decisiv la ștafeta mixtă, câștigând premiul pentru Războinici.

Performanța sa nu a fost trecută cu vederea de Vladimir Drăghia. Fair-play, acesta a recunoscut că Jaguarul a fost imbatabil pe traseu.

„E foarte greu să joci împotriva lui Ionuț. Nu e ceva nou pentru noi, încă de la început a arătat că este foarte bun și de o lună, trebuie să recunoaștem că este faorte greu sa-l batem. Asta nu înseamnă că nu reușim și că nu vom reuși în continuare, cei care vom avea ocazia. Eu dacă voi avea ocazia o să încerc să-l bat.

A jucat foarte bine, nu doar că a adus puncte a și dat foarte bine la final, traseul se știe că îl face impecabil. Cel mai câștigat din toate astea este telespectatorul”, a spus Drăghia.

După discursul său, Ionuț i-a mulțumit acestuia pentru vorbele adresate.

„Chiar aveam nevoie de un pic de masaj, un pic de relaxare. Faimoșii au mai avut o dată și mi-a părut foarte răi și chiar azi mi-am dorit acest premiu, pentru că un pic de relaxare foarte mult. Mă bucur că am putut să aduc toate punctele și cu ajutorul lor (al Războinicilor) am câștigat.

Să ținem cont și de faptul că și Faimoșii sunt o echipă foarte bună, au revenit foarte spectaculos, îi felicit și ne bucurăm că ne ducem să ne relaxăm” a mai spus Jaguarul.

La jocul de la Exatlon 8 mai 2018 , Războinicii a câștigat premiul care a constat în mâncare și o ședință de spa, după o victorie cu 10-9. La minigame, victoria a fost obținută de Faimoși, care au câștigat, fiecare, câte o porție de mâncare.

La ediția din 9 mai a Exatlon, cele două echipe vor juca din nou pentru casă.

Citește și: Giani Kiriță s-a dezlănțuit! L-a atacat dur pe un Războinic: “N-a făcut nimic în viața lui”. Ce spune de Vladimir Drăghia

Citește și: Update: Războinicii au câștigat după un joc încins

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top