Categorii TV

Exatlon 8 mai 2018: Update: Războinicii au câștigat după un joc încins

Exatlon 8 mai: Se încinge iar lupta între Faimoși și Războinici. Deși săptămâna aceasta nu au loc eliminări, concurenții ambelor echipe sunt dispuși să dea totul pentru a câștiga fiecare probă.

Update: Victorie pentru Războinici! Ionuț a fost decisiv! Jaguarul a fost azi într-o formă de senzație și a adus 6 puncte echipei sale.  La punctul final, el l-a învins pe Vladimir Draghia.

Update: Ștafeta mixta la scorul de 9-9!

UPDATE 21.15. Scorul este 6-5, în favoarea Faimoșilor. Concurenții câștigători ai probei vor avea parte de o clipă de relaxare, la finalul meciului.

Premiul cel mare din această seară este unul special. Câștigătorii vor primi un moment de relaxare naturală cu produse organice. Vor merge la SPA și își vor petrece noaptea la un hotel de lux.

Concurenții pot fi votați până miercuri seară.

Huff.ro vă va ține la curent cu cine a câștigat jocul de marți seară.

Reamintim că la jocul de ieri, Războinicii i-au învins pe Faimoși cu scorul de 10-8 și au obținut casa.

În această săptămână nu se vor face eliminări, iar telespectatorii au la dispoziție cinci zile pentru a trimite SMS-uri de susținere pentru favoriți.

Exatlon 8 mai: Ce mesaj i-a transmis Giani Kiriță iubitei lui Vladimir Chiș

Giani Kiriță a fost eliminat din echipa Faimoșilor. El a fost rugat de Bruce să îi transmită un mesaj iubitei sale, Anya, cea cu care are și o fetiță.

“M-a sunat Giani și mi-a transmis toată iubirea lui Bruce. Mi-a spus că Bruce l-a rugat să mă sune și să-mi transmită dorul mare pe care ni-l poartă și toată iubirea lui pentru noi. M-a impresionat când Giani mi-a spus că i se face pielea de găina de fiecare data când își aduce aminte ce frumos vorbea Bruce despre noi.

Nu credeam că Bruce le va povești Faimosilor că după aproximativ 7 ani de relație, ni se face încă dor unul de celălalt când unul dintre noi este plecat doar până jos la magazin. Credeam că mai ține și pentru el unele povești ale relației noastre”, a spus Diana, iubita lui Valentin Chis “Bruce”, la Wowbiz. impresionată de gestul lui Giani Kiriță, dar și de modul în care acesta i-a vorbit despre partenerul ei.

Diana si Valentin Chis “Bruce” formează un cuplu de mulți ani, iar in decembrie anul trecut ei au devenit si parintii unei fetite, Anya.

Citește și: Exatlon 7 mai 2018: Clipe grele pentru Larisa! Vladimir Drăghia a încercat să o încurajeze

Citește și: Vladimir Drăghia, pus la zid de fanii Exatlon: “O face pe familistul că dă bine la public!”

Acest articol a fost actualizat la: 2018-05-08T22:06:19+03:00 22:06

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More