Connect with us
Exatlon - Ceartă între Ionuț și Mădălina. S-au aruncat vorbe grele

TV

Exatlon – Ceartă între Ionuț și Mădălina. S-au aruncat vorbe grele

Au sărit din noi scântei la Exatlon. Ionuț Sugacevschi și Mădălina de la Faimoși s-au certat minute bune, după ce ea intervenit într-o discuţie pe care Ionuț o purta cu Doru Meseşan.

 „Hai că nu mai au…”, a început antrenorul Războinicilor să spună, când a fost întrerupt de Mădălina Predoi. „Ei, nu mai au!”, a spus ea, moment în care Războinicul a început disputa verbală.

Ce ai, măi, vorbesc cu tine? Vezi ce.. De ce? Ştii ce voiam să zic eu?”, s-a apărat Ionuţ.

„Când înveţi mai mult propoziţii să faci o frază, vorbeşti cu mine! Când îţi îmbogăţeşti vocabularul şi ne putem înţelege, atunci vorbim”, a spus Mădălina, după care l-a făcut analfabet şi a râs de el alături de colegii de echipă.

Cearta celor doi a durat minute, iar Ionuț i-a spus Mădălinei că este de o mie de ori mai deștept și mai descurcăreț decât ea și că ea nu îi ajunge nici la „degetul mic de la picior”.

În timp ce ei se certau și Doru și Giani au avut o dispută, „Dacul” acuzându-i pe Faimoși că l-au jignit și l-au făcut țăran, lucru pe care Kiriță l-a negat.

Urmează eliminări duble la Exatlon. Când are loc finala

Au mai rămas şase Faimoşi şi şapte Războinici în competiţia pentru marele premiu de 100.000 de euro, iar marea finală a celui de-al doilea sezon „Exatlon“, de la Kanal D, se apropie cu paşi repezi.

Cosmin Cernat, prezentatorul reality-ului, a anunţat, în ediţia de duminică seară, că finala concursului se va disputa peste trei săptămâni, în luna decembrie.

 „Este momentul unui anunţ important pentru voi toţi. Oficial, intrăm în ultima perioadă de la «Exatlon România», sunt ultimele trei săptămâni.

Acestea vor fi săptămâni cu eliminări duble, va fi multă tensiune, multă emoţie, şi apoi urmează play off-ul, când veţi juca individual.

Celor care veţi ajunge în acea faza a competiţiei, după eliminările care mai sunt câteva la număr, vă doresc din toată inima mult succes, multă baftă“, a anunţat prezentatorul emisiunii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top