Connect with us
Exatlon: Clipe de groază pentru Claudia Pavel (Cream) - „Am fost dusă de urgență la spital!”

TV

Exatlon: Clipe de groază pentru Claudia Pavel (Cream) – „Am fost dusă de urgență la spital!”

Exatlon 30 aprilie 2018 – Claudia Pavel dezvăluie că a trăit clipe de groază în reality show-ul care a cucerit România. Cream a fost transportată de urgență la spital, unde a făcut perfuzii cu cortizon.

Claudia Pavel Exatlon: „Mă durea Carnea pe mine!”

Claudia Pavel a trait clipe frumoase la Exatlon, insa a avut parte si de cateva momente groaznice, s-a luptat cu o eruptie pe piele, apoi cu o entorsa de gradul 2, dar si cu arsurile solare.

Toata lumea stie despre problemele pe care le-a avut cantareata din cauza insectelor, care au muscat-o pe toata pielea si au adus-o intr-o stare groaznica. (Exatlon: Claudia Pavel își recunoaște idila cu Cătălin Cazacu)

Cream a ajuns la spital in Republica Dominicana! “Am stat internata toata noaptea”!

“Ma durea carnea pe mine, asa dureri aveam. Uneori nu mai suportam, aveam senzatia ca mi se va desprinde carnea de pe os, ca-mi va cadea”,ne-a a povestit Claudia care inca n-a scapat in totalitate de piscaturile de pe piele.

Citește aici: Exatlon 30 aprilie: Cine a câştigat casa după jocul dintre Faimoși și Războinici

“Unele bube inca sunt infectate, eu o ajut sa le curete, sa puna dezinfectant, tratamente, sa scape de infectie. Acele musculite au atacat-o doar pe Claudia pentru ca are pielea alba, carnea alba. Ele sunt atrase de asa ceva.

Citește aici: Acun Ilicali, creatorul Exatlon, a dezvăluit secretul din spatele acestui show

Ceilalti concurenti au pielea mai inchisa, de aceea au scapat. Avea cate 100 de piscaturi pe centimetru patrat, noaptea dormea cu cate trei perechi de pantaloni pe ea ca sa nu mai fie ciupita de aceste musculite”, a completat si Paula, sora lui Cream, confirmand astfel ca artista Claudia Pavel s-a chinuit ingrozitor la Exatlon.

Mai mult, pana acum, artista nu a mai povestit despre un episod petrecut la Exatlon in primele zile! Cream a ajuns la spital in Republica Dominicana, cu dureri mari si arsuri! “Intr-o seara, am fost dusa de urgenta la o clinica din Santo Domingo! Totul din cauza soarelui puternic! In loc sa imi dau cu o crema de protectie 50 UV, mi-am pus una de protectie 30 UV pe piele si a fost groaznic! Am facut fotodermie si mi s-a bagat cortizon in vene pentru a putea sa imi revin! Am stat internata toata noaptea”, a dezvaluit frumoasa femeie!

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top