TV

EXCLUSIV Survivor România: Ce mânâncă concurenții obligați de producători. Sezonul 3 în pregătiri

Survivor România este un reality show care a debutat cu sezonul doi în luna ianuarie a acestui an. Multă lume să se întreabă dacă show-ul este real și dacă concurenții chiar sunt nevoiți să mănânce doar ce le oferă jungla. Producătorii emisiunii îi ajută cu mâncarea, iar acest secret a fost cu greu aflat de HUFF.

Ce mănâncă concurenții Survivor de fapt? Exclusiv

HUFF.ro a discutat cu surse foarte apropiate producătorilor Survivor au declarat pentru site-ului nostru că producătorii le oferă concureților mâncare. Dar nu este vorba de bunătățiuri la care Faimoșii sau Războinicii ar visa, ci orez fiert pe care-l primesc cu porția.

Kanal D se laudă că show-ul este 100% real, dar unele tensiuni sunt create chiar de regizorii emisiunii pentru a face emisiunea cât mai interesantă pentru public. Ca o mică paranteză sezonul doi Survivor este de departe cel mai reușit până la difuzarea din 17 ianuarie 2021, față de primul sezon care n-a reușit să atragă atât de multă audiență.

Kanal D Lider de audiență pe intervalul Survivor, bate măr Pro TV

Al doilea Sezon Survivor este urmărit în medie de 2.5 milioane de români, care se uită în toate cele 5 zile de difuzare al realty show-ului de la Kanal D. Acesta este dezbătut pe larg și pe internet. Emisiunea pote fi văzută live video și live stream online de oricine care nu are acces la TV.

Exită mai multe variante. Prima este chiar site-ul Kanal D, care are sectiunea „LIVE”, dar playerul video live stream online se încarcă foarte greu și nu este la o calitate bună cu care sunt obișnuiți telespectatorii.

Platforme precum, digionline.ro, horizon.tv, Vodafone TV, Orange TV sau Focus Sat permit urmărirea online live stream a canalului Kanal D HD unde puteți vedea Survivor la o calitate foarte bună.

Sunt foarte multe site-uri care stochează și înregistrează episoadele și unde puteți urmări show-ul dacă l-ați pierdut pe cel care s-a difuzat la TV și pe care din păcate nu le putem menționa că nu sunt legale.

Survivor: Chiar dorm concurenții în adăposturile create?

O altă întrebare a fanilor Survivor România este dacă chiar dorm concurenții printre gândaci, paianjeni înfricoșători și alte vietăți ale junglei. Răspunsul este unul sincer: Da. Producătorii emisiunii nu le fac viața concurenților mai ușoară la traiul în junglă.

Și indiferent cât de vedetă din Faimoși ești sau Războinic nu ai parte de hoteluri sau în afara camerelor. Locul unde se filmează Survivor România este locul în care se filmează și ediții din alte țări.

În Republica Dominicană au fost create platouri de filmare reale, unde concurenții fac probele necesare câștigării imunității, iar consiliul este cât se poate de real. Concurenții se nominalizează singuri. Foamea, frica, tensiunea îi face să se nominalizeze între ei, iar la final va fi un singur Supraviețuitor câștigător.

Astfel, mâncarea pe care o vedeți că o consumă concurenții este exact cea de care reușesc să facă rost. Din partea emisiunii primesc doar orez.

Exclusiv: Kanal D deja pregătește sezonul trei

Deși nici bine n-a început sezonul doi Survivor România, Kanal D mulțumită de audiențe pregătește deja în detaliu sezonul 3 al show-ului, care va debuta în 2022.

Surse apropiate Kanal D au declarat că sunt 100% ca sezonul trei să fie făcut, pentru că sezonul doi le-a depășit cu mult așteptările.

Vezi comentarii

Share
Scris de
Danciu Mirela
Stiri Despre survivor

Acest site foloseste cookies.

Read More