Ferma 2019: 13 martie 2019 – Otilia la duel

13.03.2019
Ferma 2019: 13 martie 2019 – Otilia la duel

Ferma 2019 – episodul din 13 martie 2019 – Remus este noul fermier șef al săptămânii, iar Brigitte este sărbătorită în fermă.

ora 22:38 – Otilia a fost propusă la duel, vom vedea joi, pe cineva va alege Otilia ca partener de duel.

Remus ajunge din nou în spital, Brigitte joacă la două capete, iar Diana îi declară război Otiliei

În această seară, de la 21:30, telespectatorii văd că prima zi pe care și-o petrec toți concurenții împreună aduce situații tensionate în fermă!
Deși niciunul nu admite că le poartă pică bandiților, fiecare concurent care a stat în fermă simte că noii colegi reprezintă o amenințare.

Remus este fermier șef, dar prioritatea lui este problema la picior, nimeni nu înțelege din ce tabără face parte Brigitte, iar, pentru prima oară de când a început emisiunea, Diana Belbiță spune clar că nu își dorește ca una dintre concurente să rămână în Ferma.

Un nou început!: Otilia. În acest context, este foarte greu pentru ei să dezvolte alianțe, să gândească strategii sau să își câștige încrederea reciprocă.

De la 21:30, Ferma. Un nou început!, aduce noi dispute care riscă să degenereze în adevărate scandaluri!

Ediția Ferma – Un nou început de săptămâna aceasta este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *