Connect with us
Ferma: Cream la Duel cu Brigitte? Ce umilințe i-a adus Claudia Pavel lui Moroșanu

TV

Ferma 2019. Ce sumă uriașă a încasat Claudia Pavel. Plătită mai bine decât la «Exatlon»

Claudia Pavel sau Cream refuza cu îndârjire reality-show-urile, pe motiv că o ţineau departe de casă, dar şi de fiul ei, Noah (6 ani). Iată că, din 2017, ea a început să accepte ofertele televiziunilor, însă şi-a negociat la sânge preţul participării. Aşa că a plecat în “Ferma” (Pro TV) pe bani frumoşi, ceea ce i-a atras antipatia colegilor, inclusiv a lui Brigitte Năstase. Cele două vedete se vor întâlni la tribunal, după show.

La nici o săptămână şi jumătate de când reality-show-ul “Ferma” (Pro TV) a revenit pe micul ecran, scandalurile sunt deja în floare în casa din munţi. S-au încins spiritele între Claudia Pavel (34 de ani) şi Brigitte Năstase (42 de ani). Cea din urmă i-a tot reproşat lui Cream că i-ar fi sedus răposatul soţ pe când era puştoaică şi cânta în trupa Candy, dar şi pe Cătălin Cazacu, iubitul ei de acum doi ani, şi pe care Cream l-a avut coleg la “Exatlon” (Kanal D), în Republica Dominicană: “Soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea acum 16 ani”.

ferma duel claudia brigitte 28 februarie3

Paula Pavel, sora Claudiei, a fost, ieri, la emisiunea “La Măruţă” (Pro TV), unde a făcut un anunţ care nu va fi deloc pe placul lui Brigitte: “Toată lumea a simţit furie. O voi da în judecată pentru calomnie. Surorii mele îi afectează imaginea cu aceste afirmaţii. Claudia era un copil atunci. Sunt la stadiul în care nu mai simt furie pentru ea, ci milă. O aştept pe Claudia acasă şi vom demara procesul împotriva lui Brigitte. Mi s-a recomandat să o dau în judecată”.

Se zvoneşte că Paula Pavel, make-up artist de profesie, a vorbit deja cu avocaţii şi aşteaptă înaintarea actelor pentru proces. După ce va ieşi de la “Fermă”, Brigitte va fi nevoită să dea socoteală pentru afirmaţiile defăimătoare, făcute la adresa Claudiei Pavel.

Solista a câştigat bani frumoşi la concursurile tv. În 2017 a aparut la “Ford Boyard” (Pro TV), iar în 2018 a plecat în Republica Dominicană, la “Exatlon” (Kanal D). Acolo a stat o lună, iar onorariul de 40.000 de euro l-a investit în cariera muzicală şi în creşterea copilului ei, de care are grijă împreună cu sora ei, Paula. Anul trecut, s-a zvonit că pleacă în sezonul al doilea din “Asia Express” (Antena 1) alături de sora ei.

Însă pe ultima sută de metri au fost schimbate. Anul acesta a acceptat să plece în “Ferma” şi surse apropiate vedetei spun că şi-a negociat la sânge onorariul care ar fi fost mai mare decât cel luat la Kanal D, mai exact 50.000 de euro pe lună. Depinde de cât de mult va rezista în munţi, unde se filmează show-ul. Aceleaşi surse spun că ceilalţi concurenţi sunt invidioşi că ea ar fi printre cele mai bine plătite concurente, în timp ce Brigitte ar încasa o sumă cu mult mai mică.

S-a umplut de bube, la «Exatlon», anul trecut

Claudia Pavel a încasat, anul trecut, și la Kanal D bani frumoși, însă a avut de tras la filmările din Republica Dominicană. Nu de alta, dar s-a ales pe față și pe picioare cu niște bășici imense: “Sunt ciupită de foarte multe insecte. Sunt alergică, da. E greu, mă mănâncă îmi arde pielea, pur și simplu!”, s-a plâns Claudia, atunci, prezentatorului Cosmin Cernat.

Dar ea a suferit enorm și din cauza căldurii și a meniului local, pe bază de fructe de mare. Claudia este însă alergică și la o serie de medicamente, ba chiar a fost la un pas de moarte, după ce a primit, la camera de gardă a unui spital, un antibiotic și a intrat în șoc anafilactic.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

1 Comment

1 Comment

  1. Bunel

    2019-03-14T15:07:33+02:00 at 15:07

    Ce dracu este greu de înțeles. Cearta între 2 curve ordinare. Una o putoare ordinara bătrână pe care Ilie Năstase a parasito(alt dobitoc) iar cealaltă rapandula o mare sugatoare de pulaaaaa de mica. A înghițit broască nici nu împlinise 18 ani. RAPANDULE tot ce a făcut-realizat este pe baza pizdei dar trb sa recunosc ca sunt mulți bărbați prosti. Asta face ca , jegurile să-i mulgă. Ele sunt mare sugatoare de pula. Muieeeeee pt ele și pt bărbați care plătește pizda sa ma cac în gura și în farfuria lor. Sugeti –- cu toți javrelor ordinare.

    Comentariul a fost editat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top