Connect with us
Ferma: Cream la Duel cu Brigitte? Ce umilințe i-a adus Claudia Pavel lui Moroșanu

TV

Ferma: Cream la Duel cu Brigitte? Ce umilințe i-a adus Claudia Pavel lui Moroșanu

Cream, alias Claudia Pavel, continuă să facă furtună la Ferma de la Pro TV. Aseară a declarat că Moroșanu este prea cocoloșit de Brigitte și Ioana. Astăzi este duelul și toată lumea se așteaptă ca Cream să o aleagă pe Brigitte Năstase la duel.

Certurile dintre cele două și relațiile tensionate fiind principalele motive pentru care Cream ar alege-o la duel pe Brigitte. Fanii emisiunii sunt împărțiți și cred că șansele sunt 50/50.

UPDATE – Ferma: Brigitte a câștigat duelul cu Claudia Pavel. Cream pleacă – 28 februarie

Claudia VS Moroșanu la Ferma

Claudia nu a ramas datoare si a reactionat imediat dupa ce a declarat ca Morosanu este foarte previzibil si se astepta la nominalizarea ei. L-a acuzat pe luptator ca si-a propus sa o elimine pe Cream din FERMA inca de cand era Jorge in concurs si ca acum el continua razboaiele altora.

Cream a continuat cu acuzatiile, susținând că Morosanu „nu are imaginație” și acuzându-l că le are drept favorite pe Brigitte și Ioana Filimon, care „îl masează toată ziua, îi spală chiloții, îi suflă în „fund” toată ziua”, din spusele cântăreței. „Eu nu fac asta, e clar că de aia i se pare că eu sunt dificilă.”, scrie Ciao.ro.

Morosanu a luat si el foc si a inceput sa o atace mai tare pe Claudia: „„Eu sunt bărbat și am c****le până jos dacă vrei să o dăm pe bărbăție. Tu te trezești ultima, stai jumate de oră la baie, stai o oră să te machiezi, nu faci nimic”.

Pe masura ce Morosanu continua sa-i explice de ce el nu bea cafea cu ea pentru ca dimineata se duce afara si da de mancare la vaca si o mulge, Claudia o tinea pe a ei: „Asta este parerea ta si in continuare minti ca sa-ti sustii punctul de vedere. Tu ca barbat, ditamai luptatorul sa te iei de o femei ca nu munceste cand alelalte doua una te scarpina la c*&%e si alta iti spala chilotii si te pupa in c@r toata ziua si stau la bucatarie si nu fac nimic.”

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top