Ferma ProTV: Imagini de infarct de la duș, Viviana și George video de…senzație. Moment unic în istoria show-ului

25.10.2020

George Piștereanu și Viviana Iosub au oferit imagini de senzație pentru telespectatorii „Ferma” la Pro TV, în ultima ediție din această săptămână cei doi au fost surprinși la duș cu imagini extrem de intime, la care asista chiar și Ana Lesko. Cea din urmă îl întreba pe Piștereanu ce-a fost în capul lui când în bagajul cu care a venit la Ferma și-a pus multă lenjerie intimă de culoare albă. Lesko făcea mișto de George că a trebui să-i spele chiloții, iar Viviana Iosub s-a declarat oripilată și spune că n-ar fi făcut asta în locul ei.

George Piștereanu renunță la inhibiții face duș cu Viviana Iosub

Bucurându-se de posibilitatea de a face duș, George Pișterenau, actorul din serialul „Vlad”, a intrat peste Viviana Iosub care s-a cuplat în show-ul „Ferma” cu George Burcea, la duș și a făcut și el baie profitând de apa caldă de care beneficiază. Dezinvolt, Piștereanu n-a mai ținut cont că se află în baie cu două femei și și-a….splălat parțile intime fară jenă de față cu Vivianana Iosub și Ana Lesko.

Total fără inhibiții George Piștereanu și-a spălat zonele ultime fără pic de rușine față de cele două colege ale sale din „Ferma”, iar imaginile cu Vivianana și George au făcut deliciul tespectatorilor.

Pe rețelele de socializare George a fost criticat pentru gestul său și fanii i-au atras atenția că nu este frumos să-ți speli zonele intime de față cu două femei și cu camerele pornite spre tine.

Ana Lesko i-a „reproșat” lui Piștereanu că și-a pus în bagaj foarte multă lenjerie intimă de culoare albă și l-a întrebat cum de a avut curaj să facă acest lucru.

Piștereanu a răspuns sincer și a spus că nu s-a gândit la acest detaliu, iar imaginile video spun tot.

Articolul continua dupa publicitate