Connect with us
Ferma Vedetelor 2019: Episodul 12 martie 2019. Fermierul șef

TV

Ferma Vedetelor 2019: Episodul 12 martie 2019. Fermierul șef Remus Boroiu

Ferma 2019 – Ferma vedetelor 2019, 12 martie 2019. Brigitte a refuzat să numească un fermier șef, iar acesta este Remus Boroiu.

Ferma 2019 12 martie 2019

Cătălin Moroșanu le prezintă bandiților regulile din Ferma, însă aceștia nu sunt mult prea încântați de ce aud

Discuție sinceră între Brigitte Năstase și Cătălin Moroșanu

Moment dramatic în Ferma! Remus Boroiu se accidentează grav în urma duelului cu Florin Pastramă

În urma duelului pe care l-a avut cu Florin Pastramă, Remus Boroiu s-a accidentat grav la picior. Acesta a primit îngrijiri medicale și a fost trimis la spital pentru mai multe investigații.

Propunerea pentru fermierul șef al săptămânii i-a lăsat fără cuvinte pe toți. Ce alegere a făcut Brigitte

Bandiții “atacă” ferma! În această seara, cei șapte concurenți din cabana se mută în fermă!

“Astăzi e ziua mult așteptată. Faceți-vă bagajele și plecați din cabană!”. Asta este vestea care-i va face pe cei șapte bandiți din cabană să cânte de bucurie și, în același timp, va aduce lacrimi de tristețe, cu gândul la toate amintirile pe care și le-au făcut acolo!

Cum îi vor primi cei din fermă pe Brigitte, Geanina, Otilia, Otniela, Kamara, Florin și Vali? Vor aprecia noua forță de muncă sau se vor forma două tabere? După o zi în care Brigitte le-a povestit celor de la cabană cum merg lucrurile în fermă și a comentat fiecare atitudine și reacție, acum se gândește cu teamă că întoarcerea în fermă îi poate aduce mai multe dezavantaje decât avantaje.

În ediția Ferma. Un nou început! din această seară de la 21:30, fermierii vor afla de bandiți așa cum se așteaptă mai puțin: la un duel! Remus Boroiu va fi față în față cu Florin Pastramă, iar Remus va suferi o accidentare gravă!

Săptămâna aceasta, marți, miercuri și joi, de la 21:30, noi ediții Ferma. Un nou început! duc tensiunea la un nou nivel!

Ce spune Claudia Pavel despre procesul cu care a amenințat-o pe Brigitte. „Mi-a fost total indiferentă”

Claudia Pavel a părăsit FERMA după ce a pierdut duelul în fața celei mai mari contestatare ale sale din fermă. Artista a dezvăluit ce are de gând să facă după ce a scăpat de „uraganul” Brighitte.

Nu s-ar întoarce la fermă nici măcar pentru o zi, spune Claudia Pavel, care s-a încărcat cu multă energie negativă în perioada petrecută acolo. Artista a văzut o parte dintre edițiile emisiunii de la PRO TV și a tras concluzia că lucrurile au luat-o razna, la un moment dat, între concurenți. Printre cei care s-au lăsat luați de val a fost și ea, care a avut un conflict monstrus cu Brigitte Năstase.

Claudia a amenințat că o dă în judecată pe fosta colegă din fermă, din cauza afirmațiilor scandaloase pe care aceasta le-a făcut în emisiune.

Ți-am spus de la început că ea s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea. Pentru că soțul meu, tatăl lui Roby, mă înșela cu ea”, i-a spus Brigitte, în fermă, Ioanei Filimon.

Într-un interviu live, găzduit de pagina de Facebook a emisunii FERMA – Un nou început, Claudia Pavel a dezvăluit care sunt planurile ei în legătură cu conflictul iscat în emisiune.

Ai de gând să o dai în judecată?”, a întrebat-o Cătălina Oprea, reporter digital PRO TV.

„Să fim serioși! Nu, nici nu se pune problema. Eu trăiesc în prezent și mă uit cu optimism către viitor tot timpul. Nu trăiesc în trecut, ar fi foarte trist. Ce a fost, a fost. O lăsăm acolo. Îi dăm circumstanțe atenuante, pentru că traiul în fermă nu este ușor”, a spus Claudia.

Cântăreața a dezvăluit că scandalurile din fermă, care au implicat-o și pe ea, nu au afectat-o foarte tare, din cauză că nu a fost și nu este apropiată de niciun concurent de acolo.

Sunt oameni care nu înseamnă nimic pentru mine, sunt oameni cu care am fost obligată efectiv să trăiesc. Cu Brigitte… relație e mult spus. A trebuit să coexistăm acolo, trebuie să menționez că este o persoană pentru care nu simt nimic, îmi este total indiferentă. Nu am nimic cu ea, nu îi port pică, este un om pe care nu îl cunosc (…) Lucrurile s-au dus într-o zonă derizorie și îmi pare rău că s-a întâmplat asta și că i-am răspuns cumva la atacuri, dar am fost pusă în situații cu care eu nu sunt obișnuită și atunci, probabil, a scos tot ce a fost mai rău din mine”, a spus Claudia Pavel.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top