Connect with us
Fiica lui Giani Kiriță, prima reacție după ce fanii au cerut eliminarea concurentului de la „Exatlon”

TV

Fiica lui Giani Kiriță, prima reacție după ce fanii au cerut eliminarea concurentului de la „Exatlon”

Duă certurile pe care le-a avut cu echipa Războinicilor de la „Exatlon”, tot mai mulți fani ai emisiunii au început să semneze petiții pentru a cere eliminarea lui Giani Kiriță din competiție.
La auzul acestei vești, Roxana Kiriță, fiica lui Giani, nu a rămas deloc impresionată. Mai mult decât atât, aceasta le-a transmis celor care nu-l mai doresc pe Giani în emisiune și un mesaj pe pagina sa de socializare:

„Dragii mei, puteți face încă un milion de petiții. Tata tot acolo rămâne, stați calmi. Dacă pentru o secundă credeți că acele „grupulețe” ale voastre în care vă scrieți frustrările vor fi luate în seamă, înseamnă că ați luat-o razna. Dacă nu sunteți capabili să înțelegeți ce înseamnă o competiție, atunci nu mai fiți capabili nici să vă dați cu părerea despre asta”, a scris Roxana Kirita pe o rețea de socializare.

De altfel, și mama lui Giani i-a luat apărarea în cadrul emisiunii „WoWbiz” de luni seara, când a avut o discuție în contradictoriu cu mama lui Alex, supranumit „Bentiță” de către echipa Faimoșilor.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Scandal la Exatlon! Se cere ELIMINAREA lui Giani Kiriță! Reacții fără precedent

A ieșit cu scandal la Exatlon, după ce Faimoșii au pierdut casa în înfruntarea de sâmbătă contra Războinicilor.

Războinicii au profitat de noua regulă care le permite să își aleagă orice jucător din echipa adversă. Jucătorii slabi nu mai pot fi ținuți, astfel,  pe tușă pentru a conserva șansele unei echipe la victorie.

Victoria, cu scorul de 9-5, a fost adusă de Ionut care s-a duelat cu Oltin Hurezeanu.

Imediat după eșec, Faimoșii i-au acuzat pe Războinici că „nu sunt bărbați”, iar în ziua de duminică aceștia au continuat atacurile la adresa adversarilor.

S-a lăsat cu jigniri și intimidări din partea celor în roșu, Giani Kiriță fiind cel care dădea tonul.

Războinicii au pierdut jocurile de duminică și au acuzat atitudinea lipsită de fair-play a Faimoșilor.

Fanii emisiunii au taxat dur atitudinea celebrităților de la Exatlon, iar pe pagina de Facebook a emisiunii a început să circule o petiție prin care li se cere producătorilor să-l elimine pe Giani Kiriță din show.

„Cerem producătorilor să îl descalifice pe Giani pentru comportamentul și limbajul său vulgar. De o lună și jumătate asistăm la un circ făcut de un om fără educație și bun simț, acceptat tacit de producători.

La meciul cu Mexic, ne-a făcut o reputație urâtă ca români, purtându-se grosolan cu Ana Lago. Acum nesimțirea lui a atins apogeul, in ediția din 18.02 când a insultat o concurentă în nenumărate rânduri.

Această emisiune este urmărită și de foarte mulți copii, de aceea dorim să se ia atitudine și să nu i se mai permită acestui individ să fie obraznic, sfidând peste orice regulă”, se precizează în petiție.

De asemenea, tot pe contul de socializare, fanii au lăsat tot felul de comentarii negative pentru Kiriță și Faimoși.

Iată câteva dintre ele:

„E o ruşine pentru societate, se autoproclamează „The King” dar el nu ştie să calculeze decât 4-4-2, altceva nimic.

E cel mai sfidător om pe care l-am văzut vreodată la televizor, din cauza lui simpatia mea pentru #Faimoşi scade, îşi atrage oameni cu caracter sub aripa lui şi-i corupe. Se crede un etalon prin întrebarea „Îl ştii mă pe Giani Kiriță? Te închiriez pentru nunți şi botezuri”. Eşti jalnic şi limitat.

Sigur că războinicii au mare dreptate! Luați măsuri fraților! Nu se mai poate!Se ajunge la bătaie! Nu e posibil!In seara asta au întrecut măsura!Giani sancționat și pe avion acasă de unde a venit!

Da au dreptate. Ar trebui luate masuri. Asa ceva nu se face. Un nesimtit care trage dupa el toata echipa.

Giani, nu exista cuvinte de ajuns de urate sa-ti descrie scarbosenia sufletului. Mi se pare ireal, niciodata nu am mai intalnit cineva atat de hain care sa se bucure cand cineva se raneste.

CITEȘTE ȘI: Anda Adam, dezvăluiri neașteptate la TEO SHOW despre Exatlon. Ce a mărturisit blondina
Roxana de la „Exatlon”, săruturi pătimașe în piscină cu Cătălin Botezatu!

10 Comments

10 Comments

  1. maria

    2018-03-29T12:46:31+03:00 at 12:46

    Giani Kirita,cei sapte ani de acasa, de unde asa ceva, nu ati vazut asa mama asa fiu si……asa fica…..intrun cuvant o adunatura care sustin prostia.

  2. Florin

    2018-03-29T03:08:52+03:00 at 3:08

    florin

    Felicitari pentru fanii razboinicilor ! Vom sustine ,, calul troian” pina la eliminarea ,,CAMPIONULUI”Giani Kirita.
    Ca sa vedeti pentru cine ne tocim nervii,pentru unii care nu mai aveau alt obiectiv decit sa cistige respectul lui Kirita.Acum razboinicii pot sa doarma linistiti ca il au din plin .Asa ceva nu au cum sa vada de la cea mai mare nesimtire care poate fi intruchipata intr- un singur ,,Campion”.Ciinele care se viseaza vultur.
    In legatura cu razboinicii vreau sa spun ca nu am vazut atita naivitate de cind m-a luat mama de un crac sa vada ce sunt. In general ei la capitolul pshihic sint praf si spun asta pentru ca de multe ori au fost ingenuncheati cu presiuni de doi lei.Ma uit citeodata la apucatul ala de Stefan [un membru al echipei pe care te bazezi]ca il apuca delasarea exact in momentele cele mai importante.Mai ales cind se concentreaza la inceputul unui traseu si isi ia zborul ca in ,,Lovitura fulgeratoare”sau mai stiu eu ce zborul cocorului face el acolo.Inchipuita aia de Alina este singurul cncurent care abia se ridica pe bratele ei de culturist privat de alimentatia speciala.
    Atunci cind unul de la razboinici pierde jocul in loc sa se,, urecheze ”usor inte ei si sa se mobilizeze pentru urmatorul joc ,capiata de Roxana care uita
    nu odata parcursul traseului si este de o naivitate incredibila ii mobilizeaza spunind ca este bine si preluind de la Mariana ,,sa mearga asa pina la capat”.
    Pai fratilor EXATLON-ul este pe puncte cistigate nu pierdute.Apropo de ,,urecheat” pai nu pot face asta pentru ca daca te uiti la ei si atunci cind sint cu apa la gura nu-si accepta sfaturile sau apostrofarile Razboinicii au principii.Stau si ma uit la ei si vad ca nu au pic de ambitie sau de mindrie .Au uitat de cite ori le striga analfabetul ala ,,la cotet cu voi pentru ca acolo va este locul”,ori poate au ajuns sa fie de acord si acum au regrete ca sint in casa .Pai in conceptia lui Kirita si cotetul este prea mult pentru echipa adversa iar orezul mai rationalizat .
    De Mariana imi pare foarte rau si am toata stima ca om, dar in competitie nu ar mai fi facut fata deoarece lupta strategica din interiorul echipei care a inceput mult prea devreme ,cit si pshihica intre echipe o depasisera.Cinstea ,corectitudinea si simplitatea foarte greu rezista intr- un concurs de genul acesta.
    Am prevazut ca nu o sa fie eliminat Oltin intru-cit in afara de voturile celor care sustin echipa Faimosilor iar acestea s-au distribuit pe cei trei nominalizati , pentru Oltin au mai venit si din partea sustinatorilor razboinicilor care s-au suparat pe razboinici ca nu i-au batut pe faimosi la zero.
    Oltin este un concurent cu drepturi depline in acest concurs ,care si-a cistgat locul printr-o selectie si s-a facut uz de el de catre ambele echipe, una la tinut la cosulet in sufragerie ,iar cealalalta solicitindul la joc asa cum si sportivii il alegeau pe Radu.Acum cind vad si,, ei” ca trebuie sa parcurga patimile celorlalti au inceput sa se invineteasca la fata si sa li se umfle vinele la timple ca in ,, intersectie ”la armasari.
    Vreau sa-mi cer scuze fata de sportivi, deoarece ma- m inselat asupra comportamentului lor ,pentru ca asta seara m-au spart cu compasiunea si sportivitatea de care au dat dovada, iar pe prostovanii nostrii i-au umplut de respectul dupa care le curgea balele .

  3. Rodica

    2018-03-28T19:51:16+03:00 at 19:51

    A început să nu mai îmi placă aceasta emisiune pentru că se spun fel
    de fel de povești de viață,este o emisiune de sport sau e o emisiune de a ajuta persoanele cu probleme? ce să-i faci așa este la „Romanica”Cat despre Războinici singurul care ar merita să rămână este Ionuț care nu pare un om fals,Alina ,Stefan ,Alex,caracterul lor lasă de dorit,Roxnna este o naiva care este folosita de Alina,așa cum a folosit-o și pe Mariana.Razboinici se supără degeaba pentru că au procedat foarte urat,au semănat vânt ,au cules furtuna Daca ești războinic lupta cu un războinic. Faimoșii au și ei dreptatea lor,nu te folosi de un concurent slab care nu are nici o legătură cu sportul că sa câștigi.Acum Războinicii se cred jigniți.Ionut a fost singurul care s-a scuzat fata de Oltin recunoscând că echipa din care face parte la obligat să joace cu el.Rusinica!!!echipa.Rusinica și pentru cei ce vorbesc urat ,valabil pentru ambele echipe

  4. Suciu

    2018-03-28T19:41:22+03:00 at 19:41

    Fratilor daca va luati dupa vorbele parintilor care si-au platit competenta in vremuri comuniste copii lor nu trebuie nici macar sa-i atingi!! Asta arata ca valoarea lor in competitii in care se prefaceau ca sunt mari valori fara sa-i jignesti!! TOVARASI!!spprtul de echipa este mai greu si se cere multe sacrificii!! Sunt impotriva falsilor sportivi. La farmacie se poarta cu manusi si halat alb!!!

  5. Rodica

    2018-03-28T19:09:17+03:00 at 19:09

    A început să nu mai îmi placă aceasta emisiune pentru că se spun de de fel de povești de viață,este o emisiune de sport sau e o emisiune de a ajuta persoanele cu probleme? ce să-i faci așa este la „Romanica”Cat despre Războinici singurul care ar merita să rămână este Ionuț care nu pare un om fals,Alina ,Stefan ,Alex,caracterul lor lasă de dorit,Roxana este naiva ,este folosita de Alina,cum a folosit-o și pe Marina.O parte din Războinici calca pe cadavre sa poată câștigă Cat despreaimoși nu est poate așa cu toate că au dreptate,degeaba se simt jigniți Războinicii pentru că procedat foarte urat,acasă te consideri razboinic lupta că atare.Rusinica

  6. Daniel

    2018-03-28T17:10:34+03:00 at 17:10

    Buna ziua ! Nu sunt in masura sa judec acest om – Giani Kirita , dar fara indoiala este un ” om ” cu un caracter de cea mai joasa speta. Este o rusine pt intreaga tara.
    Nu este normal sa se comporte in felul acesta , ce face el nu este strategie . Este lipsa de educatie , de cei 7 ani de acasa , de omenie, etc.
    RUSINE SA VA FIE ” DOMNULE ” GIANI KIRITA !

  7. Nae

    2018-03-28T12:17:09+03:00 at 12:17

    E adevarat ce se zice- de la un singur mar stricat se strica un cos intreg. kireatza e vai de steaua si mamitzica lui ! Nu ma mir de ce la lasat muierea, de ce e paduche flausat dupa ce a terminat cu ping-pongul si ii urez ”fetitzei” lui sa se marite cu un troglodit ca tac-su ! Cit de slab mintal poti fi daca crezi ca porcaiala, jignirile la persoana, urletele, semnele nesportive fac parte din ”strategiile” de a cistiga a sportivilor FAIMOSI ? Sint competitii de zeci si sute milioane de euro/dolari unde SPORTIVII isi arata maiestria si daca fac 1% din abuzurile zilnice a lui kireatza erau demult descalificati si interzisi in competiile sportive. Pentru 100.000 deja pare prostitutie ce se intimpla. Exatlon romania trebuie sa interzica bullyingul, jignirile, abuzurile sau sa inchida sandramaua ! Dupa astfel de ”competitii” in bullying si injurat sa nu ne mai miram ca paduchii sint peste tot in romania !

  8. Coco

    2018-03-28T10:15:52+03:00 at 10:15

    Din pacate emisiunea este prea permisiva si tine un individ care este un model negativ pt.toata lumea.Tipul nu cunoaste notiunea de respect fata de adversar ,in fotbal se mai numeste si fair play. Eu am renuntat sa ma mai uit la aceasta emisiune doar din cauza acestui „personaj”.

  9. Alex

    2018-03-27T23:35:10+03:00 at 23:35

    Nu am vazut în viața mea un om mai mizerabil ca acest gunoi din așa zisă echipă a faimosilor ! Asta este atitudinea generală a acestor conaționali nedoriți ai noștri! Îmi fac griji pentru viitorul copiilor noștri!

  10. MIRA

    2018-03-27T19:01:16+03:00 at 19:01

    Nu mai jigniți pe Giany Kirita.războinicii sunt foarte penibili.siliconata,irita,pitigoiata de alina sa scoată chiloții din cur si după sa vorbească de toți de la faimoși.bentiță se compara cu Giany.Jaguarul a zis ca il bate cu o mina.ala se vede ca e paranoic si nu se compara cu Giany.bine le fac faimoșii.asa merita.spurca războinicii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top