TV

Finala Masked Singer. Cine are cele mai mari șanse să câștige show-ul de la Pro TV

Finala Masked Singer de la Pro TV are loc vineri, 30 octombrie 2020. Cine va câștiga concursul? Aceasta este marea întrebare de pe buzele fanilor emisiunii. 12 măști au intrat în cel mai secretos show de televiziune și au impresionat în fiecare săptămână publicul și juriul. Patru dintre ele s-au calificat în Marea Finală.

Finala Masked Singer

Vineri, 30 octombrie, are loc Finala Masked Singer, de la orele 20.30, pe PRO TV. Din cele 12 măști participante la concurs, doar patru s-au calificat în Marea Finală a show-ului de televiziune. În semifinala de vinerea trecută, Corbul, Vulpoiul, Leoaica, Panda și Căpcăunul au fost protagoniștii unor momente spectaculoase.

Dintre cei cinci, Corbul, Leoaica, Panda și Căpcăunul s-au calificat în Marea Finală, în timp ce Vulpoiul a fost personajul care s-a demascat. Sub masca Vulpoiului se ascundea cântărețul Costi Ioniță.

“A fost un challenge pentru mine. Când am venit mi-am spus că vreau să încerc și altceva”, a declarat Costi Ioniță.

Cei patru detectivi, Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, scot la iveala noi piste pe care au ajuns în căutarea vedetelor care se ascund sub măștile de la Masked Singer România.

„Asta este a doua experiență în televiziune pentru mai mult timp pe un platou de filmare. Prima dată la „Vocea României Junior” unde am fost emoționată, a fost extraordinar, am trecut prin toate stările, aceasta este a doua, amândouă sunt cum îmi place mie să spun, TOP. Mi-ar plăcea să ne revedem într-un al doilea sezon, abia aștept să vedeți ce vă pregătește finala, nu sunteți gata pentru așa ceva, chiar nu sunteți gata, promit” a declarat Inna.

Vedeta le-a spus fanilor emisiunii că în Marea Finală, vor avea parte de o surpriză extraordinară. Ea a declarat că revine pe micul ecran un personaj foarte îndrăgit în România.

Finala show-ului Masked Singer de la Pro TV va avea loc vineri, 30 octombrie, de la orele 20.30.

Share
Scris de
Emanuela Ursu

Acest site foloseste cookies.

Read More