Connect with us
Finala Te cunosc de undeva la Antena 1. Cine câștigă sezonul 15

TV

Finala Te cunosc de undeva la Antena 1. A câștigat AMI

Finala Te cunosc de undeva la Antena 1 are loc în această seară, pe Antena 1. Sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20:00 va fi difuzată ultima ediție a acestui sezon, în urma căruia se va afla cine primește premiul cel mare al sezonului 15. De notat este faptul că niciun concurent nu pleacă cu banii acasă, ci îi donează unei cauze umanitare.

Ami a câștigat Te cunosc de undeva

Născută în Baia Mare, în 1989, AMI a făcut parte din trupa de backing-vocals a Paulei Seling, legătura principală dintre cele două fiind chiar orașul natal. Ulterior, după ce a prins experiență, tânăra s-a înscris la prima ediție X Factor, în juriul căreia era nimeni alta decât Paula Seling. Și, de la X Factor și până la primul hit n-a mai fost drum lung.

Despre viața personală a lui AMI se știu foarte puține amănunte, solista fiind zgârcită cu declarațiile.

Totuși, nu s-a sfiit să vorbească despre faptul că a fost extrem de complexată de înălțimea ei de numai 1,53 m.

 

„In perioada cind eram complexata mergeam tot timpul pe toculete, fugeam pe la metrou cu ghiozdanul in spate pe tocuri, ca sa fiu mai inalta. Cu timpul am gasit oameni care au vazut un atu, am luat-o ca pe un atu al meu. De ce n-am fost si eu mai inalta, voiam sa fiu fotomodel, cind eram micuta. Ma simteam inferioara si la propriu si la figurat, nu intelegeam care e rolul meu, de ce sunt asa”, spunea cantareata.

Te cunosc de undeva la Antena 1. Cine a ajuns în finală

În semifinala emisiunii, difuzată pe 12 decembrie, artiștii s-au întrecut în costumații și interpretări. Toți s-au prezentat cum au putut mai bine, fiind lăudați de jurați.

Totuși, în marea finală nu au putut participa decât 4 concurenți/grupuri de concurenți.

Astfel, finala din această seară se va duce între: cântăreața Ami și cuplurile Liviu Vârciu și Andrei Ştefănescu, Monica Anghel și Marcel Pavel și echipa Adriana Trandafir și Romică Ţociu.

Marea finală Te cunosc de undeva va fi difuzată începând cu ora 20:00, la Antena 1.

Te cunosc de undeva sezonul 16. Pepe revine la emisiune

A 16-a ediție a emisiunii Chefi la Cuțitea are aceeași prezentatori: pe Cosmin Seleși și pe Alina Pușcaș și aceeași jurați: Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

Alături de ei, pentru prima oară, va fi Dorian Popa, care va realiza videouri precum cele de pe Tik Tok în cadrul emisiunii.

O altă surpriză pentru fani o reprezintă revenirea lui Pepe la Te cunosc de undeva sezonul 16. Cântărețul a mai participat la emisiune în trecut și a pus în scenă momente excepționale, apreciate de fani și de jurați.

Sezonul 16 Te cunosc de undeva va fi difuzat anul viitor.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top