Connect with us
Fiul lui Kamara a facut stop cardiac

TV

Fiul lui Kamara a facut stop cardiac

Cantaretul de la Alb-Negru are un fiu din relatia cu prima sotie, Oana. Din nefericire, de cand a venit pe lume, micutul a avut probleme de sanatate.

Fiul lui Kamara a facut stop cardiac. Artistul a povestit toata intamplarea. Intr-o zi, in timp ce era alaptat de mama lui, Leon a facut stop cardiac. Problemele de sanatate pe care fiul sau le are l-a determinat pe Kamara sa participe la Ferma 2019. Cu banii de pe marele premiu, artistul s-ar fi ocupat de problemele lui de sanatate.

„Dacă aş avea doar o carte de tras, de exemplu, aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti prin cezariană daca era în ziua respectivă. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană şi apoi nu l-au pus nici la incubator şi a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa”, a declarat Kamara, pentru click.ro.

Fiul lui Kamara a facut stop cardiac

Leon, fiul lui Kamara, sufera de paralizie cerebrala. Este o boala care il macina pe artist, ca tata. In cadrul emisiunii Ferma 2019, Kamara a trimis o scrisoare emotionanta de acasa.

”Începe așa: Leonuț, iubitul meu băiețel, tata te iubește nespus de mult. Pentru tine sunt aici, leuțul meu, ai grijă de mămica ta minunată și nu o supăra, că te iubește mult. Te iubesc, Leon! Și scrie mare aici: Oana, îți mulțumesc mult pentru tot”, scrie in scrisoarea lui Kamara.

“Noi suntem divorțați, dar știu că îi este foarte dor de Leon și că tot ce face face pentru el. Și are dreptate: Leon este cel mai minunat copil și merită absolut orice. (…)”, a replicat Oana, fosta sotie a lui Kamara la PRO TV.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top