Connect with us
Flore Salalidis și-a arătat sânii la Insula Iubirii! Ce s-a întâmplat în Thailanda

TV

Flore Salalidis și-a arătat sânii la Insula Iubirii! Ce s-a întâmplat în Thailanda

Ispita Flore Salalidis a sosit recent în Thailanda, la „Insula Iubirii” și s-a dus la o întâlnire romantică cu Ionuț.

Sexy ispita a ales să poarte o rochie foarte scurtă, care era prinsă după gât, însă… soarta a făcut ca bretelele să se desfacă de mai multe ori în timpul date-ului, spre fericirea iubitului Mirelei Banias.

Astfel, Flore a rămas în sânii goi chiar în fața lui Ionuț și a camerelor de filmat.

Rochia a început să-i joace feste la scurt timp după ce Flore Salalidis și Ionuț Gojman au ajuns la o grădină zoologică renumită din Thailanda. În loc să o ajute să-și prindă mai bine bretelele, participantul de la “Temptation Island – Insula iubirii” se amuza copios și “scana” zonele intime ale ispitei.

Accidentul vestimentar a continuat și după ce ei au mers să savureze câte un pahar cu vin. „Asta da întâlnire! N-ai cum altfel”, a reacționat la un moment dat Flore Salalidis, una dintre ispitele de la “Insula iubirii”.

“Zici că nu suntem la întâlnire, parcă am fi la croitorie”, a comentat la un moment dat Ionuț Gojman, unul dintre concurenții de la “Temptation Island – Insula iubirii”.

Andreea și George s-au „căsătorit” la Insula Iubirii

Nuntă cum nu s-a mai văzut pe „Insula Iubirii”. Andreea, una dintre cele mai controversate concurente, s-a căsătorit cu ispita George. Telespectatorii au fost martori, duminică seară, unor momente absolut inedite – prima nuntă de la „Insula Iubirii”.

Andreea şi George s-au lăsat convinşi de ceilalţi concurenţi şi au decis să spargă gheaţa. Îmbrăcaţi asemenea unor adevăraţi miri, Andreea şi George păreau exact din poveste, mai ales că şi atmosfera era una specifică unei asemenea ceremonii.

„Ea chiar credea şi de asta mi-e foarte suspectă pentru că ea punea suflet şi credea ce se întâmplă”, a spus Mirela, colega Andreei de la „Insula Iubirii”.

Şi pentru ca întreaga nuntă să fie ca la carte, ispitele de la „Insula Iubirii” au încins şi un show de striptease.

Citește și: Hannelore Ulrich s-a dat în spectacol la Insula Iubirii! Ce a făcut în fața ispitelor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top